A magyar labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott Dániával a debreceni Nagyerdei Stadionban csütörtökön rendezett barátságos mérkőzésen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@silber13: Amit kijelentettél ,az nem-a jóslás kategóriája,mert sajnos-maga a szomorú tény.Legalább--ne nyilatkozna a "mágus"!
szandokan
@perfekt: @silber13: Sosem felejtem el, amikor a döntőben (ping pong) egy nálam lényegesen jobb játékossal kellett játszanom, és úgy vertem meg 3:0 - ra, hogy szettenként kb. 6-7 neccest meg csuszát ütöttem neki, ilyen soha nem volt előtte, meg azóta sem. A végeredmény azonban ez volt: 3:0 nekem, első hely...
perfekt
@szandokan: Gratulálok,a győzelemhez,és mint ahogy írtad a győzelmekhez is kell a szerencse..de- Nem gondolnám,hogy csak a szerencsére nem lehet bízni a győzelmeket,az nem megy.
Yoda69
Nezzuk pozitivan: nem tomtek ki minket. Bar hazai palyan a dontetlen nem egy fenyes eredmeny.
Talan majd 10-20 ev mulva...
szandokan
@perfekt: Ez tény. A szerencse forgandó, és sokszor még a nagyobb tudás sem elég.
perfekt
@szandokan: Az élethez is kell egy kis "Szerencsi",mert tele van kiszámíthatatlanságokkal--előre nem tervezett,akadályokkal---sportnyelven szólva,ki nem kényszerített hibákkal.Ezért én azt gondolom 70% --tudással,,ha a szerencse,nem gyakori a 30%-á ból--akkor is sikeres lehet,az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.