A Frankfurter Allgemeine Zeitung Orbán megtagadja Magyarország szavazatait Junckertől címmel közölte Stephan Löwenstein írását, amely kiemelte, hogy Orbán Viktor az EP-választási kampányban ugyan "kelletlenül", de támogatta az Európai Néppárt csúcsjelöltjét, Jean-Claude Junckert, a választás után viszont "revansot vesz", amiért a luxemburgi politikus bírálta a budapesti jobboldali fordulatot.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán kelet felé közeledne. Oka, hogy az Oroszországgal, Kínával, Belorussziával, Kazahsztánnak vagy éppen Azerbajdzsánnal megkötendő üzleteknél lényegesen több lehetőség nyílik a Fideszesek számára a különböző titkos külön-alkukra, sumákolásokra, csúszópénzekre, homályos külön bizniszekre, melyek hasznai természetesen Fidesz zsebekbe vándorolhatnak. Az EU esetében ez nem nagyon működik. Az EU –ban jól kontrollált mechanizmusok mentén zajlik minden, jórészt átláthatóan, a központi szervek orra előtt. Nem igazán Orbán terepe. Ő a nyilvánosságot az üzleteknél szereti elkerülni (akárcsak a vámpír a rávetülő napfényt). Árnyékban suskusolni lényegesen több babért teremthet számára. Jól láthattuk mindezt, amikor Orbánunk január 14 -én Moszkvába ment tárgyalni és több infót kaptunk az ott aláírt atom-szerződésről az orosz sajtótól, mint saját miniszterelnökünktől.
troppauerhumer
Hírek
Verhofstadt nagykoalícióval semlegesítené Orbán és Berlusconi szavazatait
hu.euronews.com/2014/05/27/verhofstadt-nagykoalicioval-semlegesitene-orban-es-berlusconi-szavazatait
Végül Orbán csak megteremti az egységes Európát. Elég széthúzó alakulat, de egységbe kovácsolja a közös undor.
Közel van Orbán ahhoz a paraszthajszálhoz ami elválasztja el a totálos európai kiközösítéstől...
Nagyot röhögnék, ha az EPP is elhatárolódna tőle (hiába a FideSSes delegáltak).
A Néppártnak csak addig kell a FideSS, amíg beleszámítják a képviselőiket a választási eredményekbe. Amint létrejön a nagykoalíció (pláne a hármas koalíció), abban a pillanatban kivágják őket, mert csak a baj van velük.
Akkor végül ki nem ellensége az EU-ban Orbánnak? Mármint "a magyar embereknek". Vagyis: kinek nem vagyunk az ellenségei "mi",1-ső Orbán Viktor Mehály?
Orbán semmit nem értett meg abból amiket a 4 év alatt az orrához dörgöltek demokráciasértést,deficitet,amit Orbán(és nem a magyarok) kaptak az EU-tól.
Mondok példát. Belépsz egy angol klubba. Aláírod a belépésnél a házirendet. Erre elkezdesz köpködni a padlóra, holott a házirend tiltja.
Egy gyöngyszem:

Nem jó érzés szerintem FideSSnek lenni
egy hanyatló értelmű vezér alatt a csőd felé menetelni
parancsra hazudni szép új világot
pókerpofával mímelni tisztességet méltóságot
de belül rettegni
hogy elvész a lopott -rabolt vagyon
és a megvetés ül ki a szembejövő arcokon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.