Az MSZP elnöke azonnali tisztújítást javasolt a párt választmányának, vagyis azt kéri, hogy fogadják el a szocialisták szombaton az elnökség lemondását, írta a Nol.hu. A pártelnök azt még nem döntötte el, elindul-e újra a vezetői tisztségért, de biztos benne, hogy lesz más jelölt is az elnöki posztra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Attila ! Szerintem nem kell kérned őket ! Kérés nélkül is elfogadják. Gyurcsány legalább őszinte volt Öszödön. Neked is annak kellett volna lenned és április 6-án be kellett volna ismerned a világ előtt, hogy valamit nagyon elkúrt az MSZP. A te vezetéseddel ! Nem szabad mindenáron a hatalmi ambíciókhoz ragaszkodni. Főleg akkor, ha nincs meg hozzá a kellő tudás, ravaszság, fortély, vagy akár a szemétség ( amivel Orbán tonnaszámra rendelkezik) vagy egyéb olyan képesség, ami elengedhetetlen egy ország valamilyen módon történő vezetéséhez. Háttérbe kell vonulni, mert lehet, hogy egy háttérben dolgozó emberként nagyot tudnál alkotni, de elsővonalasnak beláthatod, hogy sovány vagy. Gondold azt, hogy megpróbáltad, de nem sikeredett, azt kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.