Hadiipari üzleti lehetőségekről is tárgyalhattak a Bilderberg-konferencián – közölte riportjában a Guardian tudósítója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A Bilderberg- csoport tagjai soha senkinek nem adnak interjút. Még a Gardiannak sem, az mno fasiszta szennylapnak meg pláne nem így nem is tudhatja senki hogy mi volt a téma az összejövetelen.
Persze a birkákat mindig meg lehet azzal a maszlaggal etetni hogy támadják a zországot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Mdrtrszpt: Isten óvja Bajnait-Senki ne bántsa...kevés ilyen szinten, globálisan és lokálisan is gondolkodni képes szakembere van nem csak országhatárainkon belül,de mint a mellékelt ábra mutatja, kívül is.
tivoli
@human: Nem lehetséges, hogy találgatás az egész?
nemkati
@tivoli: Mivel gazdasági szakembereket hívnak meg rendszeresen a Bilderberg-konferenciákra, így akár azt is lehet találgatni, hogy világhatalmi összeesküvésekre készülnek, azt készítik elő. Vagy azt is lehet találgatni, hogy a világgazdasági problémákra keresnek válaszokat. Mivel titkos az egész, minden találgatás felesleges, de persze bárki bármit találgathat, ehhez joga van. Hogy Kocsis Máté baromarc, vagy MNO szennylap mit találgat, az persze lehet érdekes egyeseknek, kettesek meg jót derülnek rajta.

Az egyesek eléggé nyilvánvalóan rosszul vannak a sárga irígységtől, hogy nem közülük hívtak meg valakit egy ilyen fontos találkozóra, így az általuk képzett "ellenség" lealacsonyítása, mocskolása az egyetlen lehetőség, hogy, ahogy hiszik, "jól jöjjenek ki" az őket semmibe vevő történetből. Ez ugye nyilvánvaló. Mint ahogy nyilvánvaló lesz az is, ha bárki bármilyen összeesküvésre készülne a világgal, vagy éppen Magyarországgal szemben. Mert egy ilyen összeesküvés nem marad láthatatlan.

Az persze mulatságos, hogy a Fidesz valami Magyarországgal kapcsolatos szervezkedésre gondol. Ez a kis pötty ország olyan sokat nem számít az egész világ folyamatai szempontjából, mint amit a magát világmegváltónak gondoló fülkeforradalmár képzel magáról.
human
@tivoli: Találgatás? Talán. De a fideszes nő is ezekről a programokról beszélt:
rt.com/news/162740-bilderberg-meeting-leak-agenda/
tivoli
@nemkati: tegnap, 20:06
Hogy neked milyen igazad van!!!
tivoli
@human:Aztán lehet, hogy az ellenkezője sem igaz. Akik nem voltak hivatalosak, azok a jól értesültek. Akik meg ott voltak, nem nyilatkoznak érdemben. Hát nem érdekes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.