Az Együtt-PM nem ért egyet azzal, hogy Lázár Jánost Miniszterelnökséget vezető miniszterré, Seszták Miklóst pedig nemzeti fejlesztési miniszterré nevezzék ki – mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a szövetség társelnöke. Kónya Péter arra kérte Orbán Viktor kormányfőt, hogy vonja vissza a két politikus miniszteri jelölését.

A független képviselő úgy fogalmazott: mindkettejükről nyilvánosságra kerültek olyan adatok, amelyek nem csak az alkalmatlanságukat bizonyítják, de méltatlanságukat is a posztra. Egy normális demokráciában ilyen politikusoknak a közélettől messze távol kell maradniuk – tette hozzá.

Lázár János személyesen felelős azért, hogy az ország eleshet 1500 milliárd uniós támogatástól illetve, hogy civil szervezetek nagy valószínűség szerint nem kaphatnak meg negyvenmilliárd forintot a Norvég Alapból – fogalmazott

Miközben az államtitkár hivatalosan havi egymillió forintot keres, „23 millió forintokat költ fácánvadászatra” – közölte. Ezt azzal folytatta, hogy Lázár János „különböző közpénzekből fizetett luxusnyaralásokon, (…) luxusszállodákon és luxusgépkocsikon élősködik az állampolgárok pénzén”.

A másik jelöltre áttérve kijelentette: „Seszták Miklósról pedig köztudottá vált, hogy offshore-lovag”. A politikus számos olyan közbeszerzési tevékenységnek volt a részese, amelyekről kiderült, hogy korrupciógyanúsak voltak – mondta Kónya Péter.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Ja. Orbán Viktór mondjon le. Andy Vajna ossza szét a vagyonát a szegények között. Simicska menjen el remetének és bánja meg közbeszerzéseit. A zsidók és az arabok ölelkezzenek, boruljanak egymás nyakába. A románok csatolják Magyarországhoz Erdélyt.

Vannak itt ötletek.
Tulipánfa
Orbán igazi terveiről mindent elmond, hogy kormányának kulcs figurája Lázár, ez a gátlástalan hatalomtechnikus.
kórókárókatona
még esetleg valami jó ötlet??? vagy Orbán vegye be Fletót Lázár helyére? vagy esetleg Fekete Jánosbácsit az mnb -élére?,? kérünk ötleteket kedves ellenzék, mert itt állunk,tanácstalanul, Kit még , és hova szeretnétek?,Na elmentek ám most már , oda ahova én gondoltam! méghogy lázár seszták ne legyen miniszter! és kérem van képük előállni az ötlettel pár százalékos pártocska , az eszem megáll.
kkalman
Seszták és Lázár a legjobb helyet kapták meg a kormányban ahhoz, hogy az orbáni, minden a mienk elvben foglaltakat maradéktalanul végre tudják hajtani.
mate03
@Tulipánfa: Tévedsz! A nagy főnököt ,Simicska Lajosnak hívják!
Les miserables
@Fradigege: Na ilyen ember kéne még vagy 5 000 mint te vagy.A gond hogy 2,5 millionyian vagytok.
Fradigege
@Les miserables: Én nem vagyok zsideszes. De mi a gond? Szerintem eltévesztetted a házszámot. Lehet, hogy a zsidózást vágtál le ebből.
keresztapa
Az együtt-PM adjon fel hirdetést az RTL -en, hogy miniszter kerestetik PM módra Lázár és Seszták helyett. Ez a PM azt hiszi, hogy kívánságműsor az elnöki kinevezés, vagy betelefonálós műsor részvevője!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.