Inkább a kormányfő embere, semmint a Fidesz gazdasági érdekköréé, állítják képviselőtársai Seszták Miklós fejlesztési miniszterjelöltről.

Offshore-lovag", "Simicska Lajos meghosszabbított keze", "a zavaros ügyei miatt könnyen lehet őt fogni" – a legélesebb kritikát Seszták Miklós fejlesztési miniszterjelölt kapta az ellenzéktől a tegnapi miniszterjelölti meghallgatásokon – írja az Origo.

"Messzebb van a Fidesz gazdasági holdudvarától, mint Németh Lászlóné" – így vélekedett az Origo által még a bizottsági meghallgatások előtt megkérdezett fideszes politikusok többsége Seszták Miklósról. „Nem az oligarchák foglya", „nem áll szakmai lobbik befolyása alatt" – ezeket a véleményeket hallotta a lap a képviselőtársaitól.Sesztákot a frakcióban a kormányfő emberének tartják, akinek lényegében az lesz a feladata, hogy Orbán akaratát végrehajtsa. Sesztáknak ebben valószínűleg szorosan együtt kell működnie Lázár Jánossal.

Az új kormányzati struktúrában a Miniszterelnökséget vezető miniszter alá tartoznak az uniós pénzek. A források felhasználásával kapcsolatos döntések így Lázárnál születnek, Seszták feladata a végrehajtás lehet – olvasható az Origo cikkében.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Egy igazi orbán tömper-dömper-vagy buldózer?!!!-az jó, az elmegy a falig.
Most már egy kérdés sincs-visz mindent:putyinhitelt,EU pénzeket,cakk-pakk!
postamester
..." Seszták Miklós fejlesztési miniszterjelölt "...
Hurrá !!! Simicska Lajos jobbkeze...Ennél jobb
kezekbe nem is kerülhetett volna a tárca...
( mármint a pénztárca )
kkalman
Jó lesz ez a Seszták mosodásnak. Pénzmosodásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.