Bár Orbán Viktor szerint a halálbüntetés megérne egy misét, politikustársai és a szakemberek sem értenek ezzel egyet. Navracsics Tibor ellenzi a halálbüntetést, mert egy esetleges bírói tévedést nem lehet korrigálni. Kolláth György alkotmányjogász pedig azt mondta: egy halbiológusnak, egy erdőkerülőnek vagy egy fociedzőnek nem kell tudnia, hogy a halálbüntetés visszaállítását nemzetközi egyezmények tiltják, de egy jogvégzett politikusnak igen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbáni logika: Halálbüntetés bevezetése --> Koncepciós per Gyurcsány ellen --> Gyurcsány elítélése --> Akasztás! :(
Senara
Választások után elfelejtik a halálbüntetést !
Manhattan
Orbáni logika: Halálbüntetés bevezetése --> Koncepciós per Gyurcsány ellen --> Gyurcsány elítélése --> Akasztás! :(
bencemacska
@Manhattan: Nem tetszik, hanem egyetértek a gondolatmeneteddel!
nemkati
Érdekes, vagy inkább röhejes, hogy egy szándékosan félreértelmezett úniós kifogás kapcsán 0rbánban még a halálbüntetés újragondolása is felmerül, bár erről szó nem volt a kifogásban, pláne arról nem, amit most 0rbán úto-útszélen hangoztat, hogy nem tűrhetjük, hogy a bűnözők érdekeit az áldozatoké elé helyezzék. Na erről sem volt szó a kifogásban, de az ilyesmi 0rbánt és bandáját sosem zavarta, fő, hogy akkorát hazudjanak, ami már igazságnak tűnik.

Ahogy Kolláth mondta: Magyarország aláírta a római egyezményt ami tiltja a halálbüntetést, és ezzel szemben az ország kifogást sem emelhet. Akkor 0rbán miféle miséről álmodozik? Hát álmodozzon, de tartsa meg magának. Valami okos ember mondta, már nem emlékszem, ki, hogy nincs annál unalmasabb, mint más álmát meghallgatni. Na ez nem unalmas, hanem játék a populizmusra fogékony ostobák, és a gyűlölködők érzelmeivel.
Manhattan
Orbán Köztársasági elnökként ott fog ülni 5 évig mind President. Abszolút vétójoggal!!! Tegnap már elkezdte revidiálni a Köztársasági Elnök hatáskörét és rehabilitálni Göncz Árpádot. Hát ez Ő. Azt csinál amit akar! Bármit. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.