Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszteri poszt jelöltje szerint a magyar történelemben soha nem volt olyan szerencsés csillagállás, mint most, amikor egyértelmű és stabil kormányzati felhatalmazás mellett a következő időszakban több mint 8500 milliárd forintos európai uniós támogatási lehetőség biztosít alapot a fejlődésre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Lázár: nem volt még ilyen a magyar történelemben, hogy egy kormány és annak emberei ennyit loptak volna, és ennyi kárt okoztak az ország ITTHON adózó magyar állampolgárainak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A rohadt elnyomó gyarmatosító ennyi pénzt ad
ennek a szabadságharcos kormánynak ?
Simicska és milliárdos társai tovább gazdagodhatnak !
qxy
Ja, na meg. Pápa, Jósnő, csillagállás, mi jön még " Vudu? az nem is rossz. Lehet hogy rendelni kellene egy vagon viasz babát amik a politikusokat ábrázolják. De lenne annyi tű amennyi elég volna ? ? és másnap minden politikus görbe háttal menne az utcán. Mert ? " " Görbüljek meg ha loptam" ! ! ! !
Grafix69
@qxy: Magyarország jobban teljesit , az Ubió pénzéből.
Nyuszicsibe
Remélem, a nagy csillagállás-nézegetés közben belétek csap a mennykő. Viktorral még félre se tudtok ugrani,főleg neki amekkora hasa van. :) de jót röhögnék.
qxy
@Nyuszicsibe: Nincs nekünk akkora szerencsénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.