A Civil Összefogás Fórum az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára alakítaná át az Európai Uniót, az erről szóló javaslatukat elküldik a közösség vezetőinek – közölte Fricz Tamás CÖF-alapító a szervezet csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Eszerint közös irányítás alá kerülne a külügyi, a hadügyi és a pénzügyi adminisztráció; ez nem jelentene föderációt, mert egyéb területeken, a szubszidiaritás jegyében, éppen decentralizálni kellene a döntéshozatalt – jelezte a politológus.

Csizmadia László, a CÖF másik alapítója azt hangsúlyozta: céljaik megvalósítása érdekében nem tartja kizártnak egy európai békemenet megszervezését sem.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

naaki
Itt már a baj nem kicsi. Mindig volt egy olyan sejtésem, hogy a CÖF és a békemenetelők az OPNI valamikori bentlakói és járóbetegei voltak. Erre már bizonyíték is van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Tőlem Mekkáig is menetelhetnek, de saját zsebre!!!
human
@bencemacska: Kicsit több megrendelést kap a közgép és lehet menetelni akár Hawaiira is.
JAJMÁR
Oszt. ki lenne a monarchia feje? Na, vajon kire gondolhatnak?

(Külügy, hadügy, pénzügy?) Hm, okosss?
postamester
@JAJMÁR: A császár !!! Valaki csak megszavaztatná a birkák körében :-))))
JAJMÁR
@postamester: Az biztos! Viszont Európa nagy falat lesz, megakad a torkukon :)
naaki
Itt már a baj nem kicsi. Mindig volt egy olyan sejtésem, hogy a CÖF és a békemenetelők az OPNI valamikori bentlakói és járóbetegei voltak. Erre már bizonyíték is van.
Szvetlana
A föderáció nevében éljen a SZUBRICIZITÁS, és a DECENTRALIZÁLÁS, gőzöm sincs, hogy mi az, de nem is nézem meg a gugliban. Menjetek csak, nagyon messzire.XD
bundi
ahogy elnézem kezd kicsúszni a dolog a viktor kezéből...lázár...matolcsy...a cöf...
ilyen amikor az elmebaj elszabadul, és önjáró lesz...a hülyék meg önmagukat gerjesztik, lovalják bele a sérthetetlenség és isteni igazságtudat őrületébe...
coyote3
Ezek pénzért ennyire hülyék, vagy alapból???
moiszikf
Sajnos nem monarchiát akarnak, csak az O-MM idején fennálló függőséget és kiszolgáltatottságot szeretnék bevezetni, amit egyébként az EU is szorgalmaz.
Olcsó trükk, kevésbé tájékozott "népnemzetikerszténykonzervatív" fanoknak.
asztmás
azt hiszem Miniszterelnök úr itt az ideje, hogy a CÖF vezérkarral "baráti beszélgetést folytasson." Elég volna annyit mondani számukra : uraim kicsit megnőtt az étvágyuk, ez így gyomorrontáshoz vezethet.
bundi
csak csöndben kérdem...már csak a hülyék maradtak otthon?...alekosz...ez a cöf...lázár...eggyik zukkerbergnek üzen hadat a másik a zunijónak, utána közös monarchiát akar építeni velük...ezek emlékeznek egyáltalán tavaly még milyen táblákkal vonulgattak...?
tisztában vannak vele, hogy ha az unió monarchia lesz az ország max a biorobot malacpásztor szerepkörben tetszeleghet majd...?
gondolom ezzel akarják hazacsábítani a kint dolgozókat...
nemsemmi
Viktor Vikor, már megint mit találtál ki???
A Tündik bündije
És ki lenne a monarchia királya? Bár sejtem...
bundi
egyébként érdeklődve várom...jól mutatnak majd a berlinálén, két meleg kamion közt szendvicsben...
www.berlin.de/en/events/2096878-2842498-csd-christopher-street-day.en.html
Senara
A monarchia azon államformák gyűjtőfogalma, ahol az uralmat egy személy gyakorolja (a monarcha = egyeduralkodó ), aki hatalmát örökléssel vagy választással szerzi és haláláig uralkodik...Gondolom itt a kutya elásva . Egyszemélyi vezetést (elnöki hatalom ) , Sándor palota elfoglalása már régóta tervbe van téma már bedobva ... kedves vezető lenne a köztársasági elnök jó pár módosító javaslattal kivenné a "hatalmat " az országgyűlés kezéből !
Nil
Mondtam én hogy OV király akar lenni :-D
Már akkor lehetett tudni amikor a koronát a parlamentbe szállíttatta!
Szerintetek a fideszesek már osztoznak a hercegségeken, grófságokon?
Kerge ország kerge vezetői,
töky
Ezek az elmebajosok nem szálltak el egy kissé maguktól? Már nem sokára Napóleonnak fogják képzelni magukat. Röhögnék rajtuk, de már ahhoz sincsen kedvem. Sajnálom ezt a szép kis országot. Pedig itt szeretnék meghalni. Nem Londonban, sem Stuttgartban , sem Los Angelesben. ... Itt ... Baranyában...
mariaberta
Régi dolog: "hülyeség ellen nincs orvosság", különösen tömegméretben. De egyszer el os menetelhetnének, kívánságuk szerint mondjuk Ausztriába, de ott ilyenekre nincs szükség.
Így aztán a """" Monarchia""" vágyálom marad szegényeknek.

No de mi nem tetszik nekik itt? Hiszen úgy alakítanak át mindent ahogy azt a nagyfőnök megálmodja?
joopapa
Indulhatnak, javasolt útirány Záhonynál elhagyják a az országhatárt és irány Szibéria! És vigyék az egész fityeszt viktorkástól! Én nem kérek a monarchiából, és egy intelligens ember nem mond ilyen szavakat hogy szubszidiaritás decentralizál!
Fradigege
Lejáratnak és aláznak minket. A tótok és az oláhok alig várják, hogy visszajöjjön. Amúgy is olyan kellemes velük az élet az eu-n és a Kárpát-medencén belül. Bármit kérünk vagy mondunk mindig nemet mondanak és kijátszák a magyar kártyát. Sikerülni fog cöfögjetek az ötlettel. Majd 100 oláh bányász szétkergeti az egész ingyen élő bagázst.
dömdödöm
Biztos édekli az Brüsszelt -t valami béke menet néven menetelő magyar xar milyen
marha ötletekkel áll elő az eu átalakításával kapcsolatban . Nevetséges !
Lejáratják saját magukat európában és minket is az egész országgal együtt :-( :-(.
Harkai
Azon csodálkozom, hogy a szeretett hazámban a politikai ostobaság, butaság milyen félelmetes, hatalmas ütemben növekszik, féktelenül terjed. Mára már óriási teret tölt be, sőt szőkség van az univerzumra is. Ha ez a dinamika tartóssá válik, végtelen lehet a helyigény.
Megnyugvásomra a napokban arról is olvashattam, hogy a kutatók az univerzum hasonló, végtelen dinamikus terjedését állapították meg. Menjetek, azt CÖF!
Vadlaci
Ennek a Fritznek a szeme sem áll jól. Vajon kit fenyeget és milyen jogon azzal, hogy ha nem lesz eu monrchia, akkor jön az európai békemenet. Oszt hova jön? Budapestre, minek, itt dől el az EU sorsa. / Én ugyan azt mondtam 2004-ben,amikor felvettek bennünket, hogy most bukik az EU, mert mi nyertes oldalon még soha nem voltunk, de nem gondolnám, hogy egy európai békemenetnek itt kellene vonulnia/ Egyébként a lengyelekkel, román állampolgár magyarokkal nem nemzetközi ez a brancs? Aztán a közös ügyek hogyan alakulnak? - külügy: egységes irányítás esetén nem lehet naponta Eu-zni, mert mindent elfogadunk. Hadügy : mi lesz Hende Csabával, ezzel a remek katonaemberrel? Pénzügy: nem az lesz a kérdés, hogy ki mennyit kapjon, hanem az, hogy ki mennyit fizessen a közös teherviselésbe. Egyébként: 1867-es kiegyezéssel átvállatunk 29 millió aranykorona osztrák államadósságot csak azért, hogy Habsburg monarchia lehessen. Elég a monarchiából, Fritzből, hülye békementből stb. Legyen már végre béke és nyugalom, mert alkotni, termelni csak úgy lehet.
Január
"Megszüntetnék a független magyar költségvetést, az ország bevételeit egy idegen országnak adnák. Felszámolnák a magyar fegyveres erőket, ehelyett idegen fegyvereseket hívnának az országba. Felszámolnák a független magyar külügyet, ehelyett egy idegen hatalom protektorátusává nyilvánítanák az országot. A fentieket javasló dokumentumot Fricz Tamás, a CÖF alapító-szóvivője juttatta el a külföldi szervezetnek."
Forrás: hidfő.hu
bakegya
Nem férnek a bőrükbe-orbánnak fogalma sincs milyen tűzzel játszik
alterego56
@naaki: Szerintem is, minimum ezért hiba volt bezárni az OPNI-t.
libelle
Szerintem cöfcösök éltévesztették az irányt. A nagy ruszki-föderácio felé kell indulni. putin lessz a császár, orbán pedig a császár-helyettes
kkalman
Nagy a baj! Az elmeháborodottak eljutottak odáig, hogy 1848-49 eszméit dobnák oda az Uniónak. Kossuth, Petőfi, az aradi tizenhármak forognak a sírjukban.
Nem lehet, hogy egy marék elmebajos irányítson egy országot. Ha mégis, akkor az, az ország megérdemli a sorsát, hogy Európa gyarmata legyen.
bretagne
Mit várunk el egy olyan ország embereitől, ahol gyűjtést szerveztek annak idején Izaurának? Az emberi sötétség határtalan!!! A Cöf is hasonló szinten van!
mate03
@bundi: Gyurcsánynak egy nagy hibája volt! Be záratta Lipót mezőt!
mariaberta
@dömdödöm: És ezek követelnek tiszteletet
magyarbakancs
Orvos és pszichiáter látta a CÖF vezírt?
csikknorisz
Mé', az eddigi összeröffenések nem európaiak vótak? Akármennyire is Ázsia felé akarják vontatni az országot, földrajzilag még itt vagyunk.
Szvetlana
@csikknorisz: De a CÖF ( bohócok egyesülete) nyugodtan vonulhatnak Moszkvába , illetve vegyék az irányt Azerbandzsák felé. Lehetnek új honfoglalók XD
Dr. Felipe
Engem mindig szórakoztat mikor a farok próbálja csóválni a kutyát. A hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa.
tenger49
milyen béke menet,hísz csak az indulatokat korbácsolják,nem inkább birkamenet?...vezényszóra!
Desischado
Nemhiába, csak igaz, hogy tiszta hülye, aki nem normális! Ha a hülyeség fájna, Japánig elhallatszana, úgy ordítana a cöfös banda!
DR Eric CARTMEN
Kedvenc filmemből (Az utolsó cserkész) jutott eszembe egy mondat:: EBBEN A BANDÁBAN MINDENKI HÜLYE ???
bakegya
Békével-köröszttel a nyakukban-Fenyegetőznek-az orbáncsicskák.
Kamcsatka
@csikknorisz: Régen volt már Augsburg és Merseburg.Épp itt az ideje hogy jól elpπcsázzák őket, aztán visszajöhetneknek, de ne a Kárpát-medencébe, hanem Félázsiába ahová valóak.
Grafix69
Olvastam egy okos mondást : Aki meghal nem tudja ,hogy meghalt csak a hozzá tartozók szenvednek a hiányától éppen úgy ahogy a hülye sem tudja ,hogy hülye de a környezetében mindenki szenved tőle.
kukac50
Tűnjön el a Civilbe öltözött fideszes birka menet a közéletből,gerinctelen ember sok van a parlamentben azokat is elég elviselni,nemhogy még a Cöfföt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.