Lázár nertárs azt nyilatkozta, hogy ha kétmillióba került, hogy ne kelljen megmondani az origo-nak azt, hogy kivel mit csinált akkor, amikor a Miniszterelnök Úr megbízásából fontos és köztiszteletben álló politikusokkal tárgyalva 2 milláért aludt 6 napot egy meg nem nevezett személlyel valahol, akkor kétmillióba került. Kifizette, úgy tűnhet, az ügy lezárva. Pedig dehogy. Az eljárást nem azért indították, hogy fizessen be Lázár kétmilliót (btw: elég könnyen ment), hanem az adatokért. És azok attól függetlenül közérdekből nyilvánosak maradtak, hogy az út során felmerült szállásköltséget ki fizette. Egyrészt nyilván volt egyéb költsége is az útnak, ami közpénzből ment - valahogy oda kellett utazni és falatozni is valamit hat napig. De ha ez nem is lenne, akkor is: a törvény szerint nyilvános a közfeladatot ellátó szerv hatáskörében eljáró személynek a közfeladat ellátásával összefüggő személy személyes adata. A költségek megtérítésétől függetlenül nyilvános tehát legalább az, hogy kivel tárgyalt (ahogy a bíró mondta: úszómesterrel vagy egy kompetens személlyel) és milyen témában. Fölösleges volt tehát kifizetni a számlát. Ha csak nem azt akarja ezzel titkolni, hogy ki volt a vele ott lévő személy, akinek a költségei benne voltak a számlában. Mert ha az útitárs nem közfeladatot látott el, akkor őt talán lehet ezután titkolni. Navra László Ha felháborít, amit Lázár művel, gyere hétfőn 18. 00-ra a Kossuth térre, és hívd ismerőseidet is! https://www.facebook.com/events/586271888155324/?ref_dashboard_filter=upcoming Kattints ide és íratkozz fel a Kettős Mérce hírlevelére Nyomj egy tetsziket, és olvasd a Kettős Mércét a Facebookon!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez a lézeres lázár mostanában nagyon aktív, úgy látszik az agyára ment a tudat hogy mennyi lóvé felett fog rendelkezni! Az meg hogy baromságot beszél nincs egyedül, a fityszesek ha valami miatt lebuknak baromságot beszélnek lásd rogán tonyot vagy kosa dugós lalát!!
bakegya
Minden találgatás okafogyott-mit intézhetett volna mint,orbánt el kell adni-az angol terep bizonyult erre a legjobbnak-mint ahogy meg is látogatta a vezér a miniszterelnököt-csak ezt fordítva szerette volna az összeesküvéselmélettel felhatalmazottak párosa-de ellógták-feltételezem.
Hallottunk mi már ilyen nyaralásáról másnak is-ott se tagadta meg ő főméltósága magától a javakat,de még a rangjához kellő megszőlítást se,pedig ő volt a vendég!
A Semjén teljes munkaidőben van ráállítva miniszterelnökhelyettesi rangkórságban az álompolgárok összehorgászására-azokat a szállodaszámlákat is érdekes lenne összeadni "a magyarok érdekében".Melyik európai ország költségvetése tervez és dob ki az ablakon ilyenre és a luxusukra.Csakkk orbánnak van erre szüksége-nyilatkozzon ,minek okán tiszteli ilyen drágán a magyarokat?!D
kkalman
Volt már az életében olyan pillanat, amikor nem baromságot beszélt?
Hellcat
De hol van ilyenkor az ellenzék??? A f@szér nem lehet az ilyen ügyeket a végtelenségig nyomatni? Ellehetetleníteni őket amennyire csak lehet? Ezért is vagyunk ott ahol...az ilyen lázár patkányok azt csinálnak amit akarnak büntetlenül...1 ember sincs a parlamentben aki a sarkára állna? a jobbikból pedig igazán kinézném, de egyre inkább az a gyanúm, hogy lefeküdtek a fidesznek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.