Hatalmas lendülettel, három néma, szorgalmasan jegyzetelő embere kíséretében ecsetelte szerdán Lázár János órákon át a parlamenti bizottságokban, hogy mit fog kezdeni azzal a nagyhatalmú minisztériummal, amit Orbán Viktor rábízott. Vallomások nagyvonalúságról, bátorságról, és az igazság iránti olthatatlan vágyról.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Úgy nekem is nagy lenne a pofám ha ekkora hátszelem lenne...bármit bakizik csak titkosítják 100 évre és a kutya se nézhet bele oszt ennyi...ettől függetlenül ez az ember egy emberi ganékupac...egy utolsó élősködő megélhetési politikus senkiházi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Hellcat: Igen, olyan is volt, de ugye nem volt rászorulva közben? Mondjuk az is egy kísérlet volt mindössze a választások miatt.
Hellcat
@szandokan: Mondjál nekem 1 olyan fideszes politikust aki valaha is lemondott a fizetéséről jótékony célokra...lézerjani felháborodásában zsebből kirakott 2 milliót, pedig a vagyonnyilatkozata szerint ezt nem tudta volna megtenni...szerinted ők rá vannak szorulva? Nalátod...
szandokan
@Hellcat: Lázár újabban kezdi elvetni a sulykot, ez tény. Ellenben ő a politikából él, és ha lemondana a fizetéséről, semmit nem keresne. Ő nem volt jólmenő vállalkozó korábban.
m.macskosz
@szandokan: Kedves "szandokan"!
Lázár János nagyon ügyesen használta a politikusi lehetőségeit,
a büdös életben nem lesz földönfutó,...bár, ha rajtam múlna...az lenne...és nem az irigység szól belőlem, hanem az @emberrel: együtt járó igazságérzet.
Bérbe adja a földjeit, cégei vannak Romániában is, különösebben nem követem az életútját, de hogy közmunkás soha nem lesz, az biztos.
Hellcat
@szandokan: Egyik se volt semmi korábban...friss diplomás senkik voltak akiknek érdemi munkahelye nem volt soha...de mind1
evacica
@Hellcat: Naná, hogy nem fideszesek akik nem vesznek fizetést fel, bár mekkora is a vagyonuk! Mert ami jár az jár, mondta aknaidején az ország golyóstolla.Lázár meg rendesen gyűjtöget, hogy jó parti legyen a ,fia, mert mint tudjuk szerinte mindenki annyit ér amennyije van. Szerintem ugyan az értékét valakinek tényleg az szabja meg, csak nem n zsebében, ha nem a fejében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.