Egy biztos: Orbán Viktor nem azért szereti a Római Katolikus Egyházat, református létére, mert megtért volna Isten kebelére, hiszen nem hívő ő egy cseppet sem, nem hisz ő sem Istenben sem emberben, csak a hatalomban és az erőben. Ő semmit és senkit sem szeret csak úgy önmagáért, a jó Istent sem, kivéve a hatalmat. Ebből következően, az egyházra Orbánnak a hatalom megtartásához van csak szüksége. Véletlenül sem lelki igényeinek kielégítésére.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
..." Véletlenül sem lelki igényeinek kielégítésére. "...
Ja, értem !! Van más igények kielégitése is !!!
Ugye köztudott a papok, egyházi személyek
szexuális magánélete...Hihihihi:-))))
Hellcat
Ha ekkora hívő lett akkor lemondhat nyugodtan a fizetéséről a KDNP-s képviselőkkel együtt...a munkájukat majd "isten megfizeti".
Senara
Mért szereti erre csak egy válasz van a pénzért ! Valamiért csak hoztak egy törvényt , miszerint az egyházaknak , nem kell számlával igazolni , hova , mire költi az állami támogatást ! A többit gondoljátok hozzá .
magyarbakancs
Miért szeretett bele Orbán az egyházba?
Mert rajta keresztül imádtathatja magát.
JAJMÁR
"A múltba révedő és a múltban igazolást kereső, a jelennel és az anyagi valósággal nemzeti szabadságharcot vívó orbáni vízió lényege, hogy a magyar társadalom ne a tényleges, a valós problémákról, a mindennapok aljas csalásairól morfondírozzon, hanem a múlt felé forduljon, ott keresse a boldogulást, illetve mai boldogtalanságának forrását. Tehát még véletlenül se merüljön fel benne, hogy ami ma nem jó az életében, azt itt és most rontják el, és itt és most kellene kiigazítani, rendbe tenni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.