A gyömrői Gyenes Levente adjon magyarázatot szexfotóira, vagy pedig távozzon a közéletből – követeli a Fidesz és egy helyi szervezet.

A Gyömrői Társaskör, a Fidesz és a KDNP felszólítja Gyenes Leventét, Gyömrő polgármesterét, hogy tisztázza magát a sajtóban megjelent vádak alól, vagy azonnal távozzon a közéletből – írták közleményben az előbbiek.

Amennyiben ezt nem teszi meg, felkérjük a város alpolgármesterét, Hodruszky Lajost, hogy kezdeményezzen rendkívüli testületi ülést és bizalmi szavazást Gyenes Levente polgármesterrel szemben. Amennyiben a testület megvonja a bizalmat a polgármestertől, októberig ügyvezetői jelleggel Hodruszky Lajos lássa el a városvezetői feladatokat – írták.

A Blikk birtokába jutott felvételek szerint Gyenes Levente partnere hasáról szív fel valamilyen port. A lap úgy tudja, a képek nem is egy, hanem két buliban készültek öt éve. Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a második pedig gyömrői otthona.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Milyen magyarázatot adjon ? sokan ezt csináljátok csak ez a vadmarha hagyta magát lefotózni :-( Ennyi .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Dr plágium: tegnap, 17:31
Ezt is érteném, de miért most kellett elővenni? Ez legalább annyira erkölcstelen, mint maga a tény. Bármi okból is vették elő.
Kis pornó nézegetés beindít kormánypártit, ellenzéket, függetlent, de választások előtt mégis csak gusztustalan. Nem igaz?
Dr plágium
@tivoli: Igazad van, de sajnos ez a módi. Nem ő az egyetlen akit lejáratnak/lejárattak.
A birkáknak elég egy bedobott hazugság és soha senki nem győzi meg őket az ellenkezőjéről, még akkor sem ha bírósági ítélet van arról, hogy rágalmazás történt.
tivoli
@Dr plágium: ma, 00:49
Igen, belekeveredik valamibe, s utána hiába a bocsánat, mindenki csak arra emlékszik, hogy ott volt valami kabátlopásnál.
Proli
Most akkor Kerényinek is távoznia kellene mindenhonnan mert kiderült hónapokig Karcsi néni szeretője volt?
maihirek.com/hirek/kerenyi-is-terry-black-szeretoje-volt
tivoli
@Proli: tegnap, 14:05
Ha az az origó, hogy ki kinek volt a szeretője, akkor itt népvándorlás kezdődne. Kizárólag a tíz éven aluliak kapnának tiszta lapot, ők is csak vélelmezett ártatlanságuk alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.