Bár a légi utasok jogai az Európai Parlament év eleji döntése nyomán bővültek, számos olyan terület van, ahol az utasoknak is be kell tartaniuk a kötelező előírásokat. A Taurus Reisen Utazási Iroda jogi szakértője az Origónak elmondta: változatlanul szigorú előírások vonatkoznak a biztonsággal kapcsolatos rendelkezésekre, a repülőgépek indulására, vagy például a gyógyszereknek a repülőút folyamán történő szállítására. Így például a repülőgép indulási ideje néhány órával a tervezett időpont előtt is megváltozhat, a charter légitársaságok menetrendjének alakulására az utazási irodának nincs ráhatása, illetve érdemes lehet orvosi igazolást kérni arról, hogy az adott gyógyszerre az utasnak szüksége van az utazás alatt.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"orvosi igazolást kérni arról, hogy az adott gyógyszerre az utasnak szüksége van az utazás alatt" - A vezír tudja ezt ???:-))
Halszem
@Mobil123: Elmebetegek felügyelet nélkül utazhatnak repülőn?!
Mobil123
@Halszem: Hát repked keresztül- kasul a világban mert hát ugye neki (nekik) „ingyér” van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.