Minden valószínűség szerint politikai karrierje bánja Lazáry Viktornak a tavaly ősszel kipattant drogügyet.

A Blikk úgy tudja, nemhogy a polgármesterjelölt, de még képviselőjelölt sem lesz a Fidesz listáján. Sőt vélhe­tően ugyanezen botrány miatt nem kerül fel a listára a város két másik fideszes vezetője sem.

A drogügy nyilvánosságra kerülése után egyértelművé vált, hogy vállalhatatlan Lazáry Viktor újbóli indítása. Végleges döntés még nincs az ügyben, de szinte bizonyos, hogy nem lesznek a jelöltlistán azok a politikusok, akiknek a neve belekeveredett a történetbe – árulta el a Blikknek egy névtelenséget kérő városházi munkatárs.

Mint arról lapunkban többször is beszámoltunk, a helyi szocialisták tavaly szeptemberben hoztak nyilvánosságra egy titokban készített videofelvételt, amelyen egy Lazáryhoz megszólalásig hasonlító férfi fehér port szippant fel egy asztalról.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Majd ha egyik politikai rivális került volna gyanúba, egy szemernyi kétség sem férne hozzá, ki volt a felvételen és a nemzeti nemzeti nyomozóhatóság sem bizonytalankodna.
Amúgy majd sokszorosan kárpótolják az üzleti életben, mint az egyik vidéki város egykori bebukott polgármesterét, az önkormányzatok pénzéből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Ez a minimum!!! EGyenlő mérce szerint neki is börtön.
a Pepita
Majd legfeljebb ő is elmegy szakácsnak, mint a másik bebukott fideszes...Biztos fincsi lesz a varázssütije...
Senara
Betett a drogügy, Lazáry nem indul a választáson... Jaj Istenem , pedig volt pisi és nem volt benne kábszer és mégsem indul ? ... vagy mégse ártatlan ?
mate03
@Cicamama55: Ezért a bűn tettér egy sima halandót,több évre leültetnének!
Cicamama55
@mate03: Le is ültetnek, csak ezt tennék meg mindenkivel! Jogállam?! Itt?! A kormánypártiak védő burok alatt tartva eltűrik saját táborukban a bűnözőket, miközben kifelé az erkölcsről, etikáról papolnak.. Ha mások nem, de a KDNP tagoknak "hivatalból "kötelessége lenne azonnal elítélni, soraikból kivetni az ilyen eseteket elkövető képviselő urakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.