Nagy László soraival köszöntötte a Klebelsberg Iskolafenntartó Központ elnöke a tanárokat a pedagógusnapon. Illetve nem.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ebből is látszik, hogy kik ülnek a Klikben. Akik nem ismerik Nagy László verseit. De ez lenne a legkisebb baki. Az a legnagyobb, hogy azok ülnek ott, akik nem tudnának tanítani sem.
Mert az, hogy egy szocialista pionér újságból kiollózza a versidézetet, azt mutatja, hogy azóta nem fejlődött semmit.
De ezek fogják elbírálni-minősíteni a legkíválóbb pedagógusokat.
Ez olyan, mint amikor az ápolónők szövetsége minősítést írnak az osztályon dolgozó orvosok szakmai felkészültségéről:)))))))))))))))
bakegya
@KERKA: -iratnak?!-mert irnak -Kérdőív-évente többször-Kereszt-és annyi.-de hogy nincs oxigén,a vért a család gyűjti,a gyógyszert a réten szedik..".az fontos,nagyon fontos..."-még hogy Nagy László,hát ki volt az egyáltalán...mint ahogy József Attilát is sittel temetve találtam a Dunánál...
human
Az oktatás ilyenekre van bízva. Az MNB pedig egy olyanra, aki 2014-re 7%-os gazdasági növekedést jósolt. (igaz még nincs vége az évnek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.