Miért vásárol egy elszegényedő ország, ahol milliók élnek szegénységben milliárdokért régi római eszcajgot, ha egyszer gyerekek ezreinek nincs mit enni, se vele, se nélküle? Mi közünk nekünk ahhoz, hogy egy germán származású római a mai Magyarország területén ásta el rablott holmiját ezer évekkel ezelőtt? Ép eszű-e az a kormány, amelyik – ahelyett, hogy ebből a pénzből -, mondjuk építene egy szép stadiont Alsódobszára, semmire sem jó kincseket vásárol, hogy vitrinbe mutogassa. Mert a borsodi kis falu megérdemelne egy stadiont, és ki is jönne egy ezer férőhelyes postmakoveczi fociszentély a Seuso-kincsek árából, amivel emléket lehetne állítani Vígh Sanyinak és testvéreinek: Bercinek és Lajosnak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán és kormánya úgy kezeli a közpénzt, mintha az a sajátja lenne !
Kénye kedve szerint költekezik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Szegényebbek lettünk egy valamikor jól működő életformával, de gazdagabbak a Seuso-kincsével, ami milliárdokat is megér a református, de katolikusként pöffeszkedő Orbán Viktornak, aki szarik a magyar vidékre, ahol ma már nem rúghat labdába rajta és a pajtásain kívül senki.
Xarik az mindenre nem csak a Magyar vidékre :-( Mégis a vidék nagy többsége április 6. án jelentős részben voksolt rá . Ahol én lakom ott nem !
evacica
@dömdödöm: Sajnos ezzel teljesen egyet kell értenem, bár nagyon szomorú, hogy a valamikor virágzó falvak hogyan néptelenednek el és hogyan szűnnek meg mert nincs megélhetési lehetőség. Igen a miniszter elnöknek evvel kéne elsősorban törődnie, de sajnos ez valahogy kiesik a látóköréböl, biztos azért, mert ez nem lényeges.
kkalman
@tivoli: Nem azt írtam, hogy semmit sem kellene építeni, felújítani. Ez a stadionokra nem vonatkozik, azok jelen pillanatban feleslegesek, de most nem ez a téma.
A műemlékvédelem fontos, hogy a meglévő értékeink ne pusztuljanak tovább. Volt már szerencsém végigjárni az országot, megnézni az értékes épületeket, gyűjteményeket. Azt tartom feleslegesnek, hogy egy olyan gyűjteményre ad ki az ország pénzt, ami a határainkon túl "kallódott", még ha nem is a szó valódi értelmében.
A közoktatás, az egészségügy romokban, a gazdaság jó esetben is csak pang. Még akkor is ha a kiszidolozott statisztikai adatokkal a kormány mást próbál meg elhitetni az emberekkel.
Ezért nem értek egyet a Seuso kincsek körüli allelujával. Azt pont leß@rom, hogy lesz-e alkalmam megnézni, vagy sem.
csapnivalo
Úgy néz ki, hogy a propellerre is felfigyelt az ország 20%-át képviselő kormánytöbbség bértrollnok csapata és 2-3 napon belüli itt regisztrálói öntik a hozzászólásokat a munkaköri leírásuk szerint. :D
Na, nem is szaporítom tovább a szót, hanem utazom nyaralni Tivoli-ba és útközben iszom egy kis Aloe Verát az egészségem megőrzése érdekében.
folo
@kkalman: !
Mondjuk, még 1-2 stadionra futotta volna belőle...
tivoli
@csapnivalo: Érezd jól magad a Tivoliban, jó szórakozást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.