Múlt hét óta úgy tűnik, szeretetblokkal hálálja meg az RTL Klub a reklámadót híradójában. Ma is szórták a rózsaszirmot, szó esett arról, hogy nálunk van a legmagasabb ÁFA, négymillióért keresték a hatóságok az Orbán-esküvőn eltűnt telefonokat és nem reagált a kormány az 56-os mártírok hozzátartozóinak nyilatkozatára.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ráadásul ebben az agymosó híradókkal ellentétben nincs semmi hazugság, csúsztatás mert ez mind tényszerűen igaz amit mondanak.
Jobbos birkák lehet cáfolni ha nem igaz.

Ha így folytatja az RTL akkor ebből csak jól fog kijönni mert nő a hírműsorainak a nézettsége, a kurmány meg a lehető legszarabbul jön ki mert naponta lelepleződik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Abban biztos voltam, hogy tud az RTL rendes hítadót is csinálni. De ehhez miért kellett a reklám/külön/adó???
Hellcat
@human: Czunyiné megvan ugye? most bukott felfelé éppen...Na szóval az említett hölgy Bokodon lakik...csodával határos módon az össze utat megcsinálták Bokod környékén. Máshol nem tapasztaltam a megyében, de Bokod az csillog villog.
Hellcat
Csinálja az RTL amit elkezdett akkor most már rendületlenül, igény van az ellenzéki médiára és a nézettsége is nőni fog szerintem...ha pedig a mutatók jól állnak tuti, hogy mások is csatlakoznak hozzájuk...kivéve persze ha már fideszes kézben van az adó...
nemkati
@Hellcat: Hát, nem tudom. Állítólag az emberek nem elsősorban a hírműsorok miatt néznek tévét. Még másodsorban sem.

Én azokat a reklámokat adóztatnám meg keményen, amiket műsorok, filmek közben, egy mondat kellős közepébe vágnak be. És azt, amelyik dupla hangerővel szól. Akármennyire is a reklámokból képesek a ker. adók működni, az emberek még harmadsorban sem a reklámok miatt hallgatnak rádiót, néznek tévét. Haj, papír alapú sajtó, internet! De jó érzés is átlapozni a reklámokat! :)))
Hellcat
@nemkati: Az hogy a mondat közepén teszik be a reklámot az a csatorna igénytelensége...érdekes módon régen meg tudták oldani hogy rendesen jelenet végén jöjjön a reklám. Én nagyon régóta nem nézek TV-t pont a reklámok miatt...egyszerűen lekezelőnek éreztem őket. Filmet, vagy moziban (ha érdemes) vagy neten, sorozatokat is úgy töltöm le. Ettől függetlenül nyomassa csak az RTL amit elkezdett...ha pár ember magához tér akkor már megérte...
nemsemmi
Hát igen! Akinek vaj van a fején az ne menjen a napra.
Talán a vezér és tanácsadóik megfeledkeztek a média hatalmáról, amivel egyébként ők élnek vissza a közpénzből működtetett közmédián keresztül.
Az RTL klub pedig egy országos csatorna, nagyobb nézettséggel mint a fidesz fenekét nyaló köztévé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.