A reklámadó elfogadása óta az RTL Klub esti hírműsorai érezhetően kritikusabbak lettek, sőt, pár órával a parlamenti döntés után a tévétársaság jelezte, hogy késő este is lesz hírműsor az anyacsatornán. Vevők a nézők a keményebb hangvételre? Mennyit nyert a TV2 azzal, hogy előrehozta hat órára a Tényeket? Az elmúlt években a 18 óra után sugárzott hírműsorok a kereskedelmi tévéken – pár kivételnek tekinthető híranyagtól eltekintve – nem foglalkoztak túlzottan oknyomozással, politikusokhoz köthető botrányokkal vagy megkérdőjelezhető közbeszerzésekkel, a nézőnek inkább olyan érzése alakult ki, hogy a régi Kékfény tért vissza az „elrabolta, kirabolta, agyonverte, rágyújtotta a házat" kezdetű hírekkel.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kell !
Többek között ezért is fizetjük, hogy nézhető legyen
és időnként értelmes dolgokkal foglalkozzon !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
mindig is nagy RTL-esek voltunk!
DE!! éppúgy megnézzük (hallgatjuk) bármelyik csatorna hír- és bármilyen műsorát ha érdekes!
bretagne
Igenis kellllll!!! Ha későn döbbentek erre rá, akkor is! Nagyon kell. És örülünk neki. Én szeretem a Házon kívül c. műsorukat és a XXI. századot is. Kell az RTL! Naná!
Törölt felhasználó
Az RTL eddig nem akarta megosztani a nézőit szerintem, ez egyszerű gazdasági döntés volt eddig.. Viszont ha már szint kell vallani, akkor a kritikát választották és nem a sunnyogást.

Amúgy meg pont az rtl éri a bizonytalanok táborának legnagyobb szeletét. Vér jobb-os eddig sem nézett rtl-t. Az biztos, hogy ez eddig a legnagyobb öngól a fidesznél, márpedig a fociban ez elég gáz:) Hajrá rtl!
csikknorisz
Nekem ugyan nem kell, eddig se néztem, ezután se fogom. Abból a szempontból viszont kell, hogy az ország teljes egészét lefedő, szabadon fogható rádió- és tévéadók hírműsorainak repertoárjából eddig hiányzott az ilyesmi. Így szélesebb körhöz eljutnak azok a dolgok, amikről itt-ott lehet ugyan olvasni, hallani, de a milliókhoz eljutó fősodratú média kihagyta őket korábban a hírfolyamból.
nezelodo
Ez még csak az eleje! Majd sorra kerülnek keményebben is a kormánynál!
Néhány hónapja a Sanoma vezérről terjesztette a fidesz, hogy Orbán buktatásba kezdett! Azután bizonyára "önkéntesen elpártoltak" a reklámozók, esett a cég értéke, és mára már meg is vette egy rejtélyes szakmai befektető! Megvan a recept, működik is, amíg egyszer el nem sózzák a tisztakezűék az "ételt"!
hattorihanna
Úgy kell mint egy falat kenyér... :-) nekünk is a nap fénypontja mikor kap egy sallert a fitymasz,vagy viktátor...:-D A semminél sokkal,jobb,igaz hogy korábban is elkezdhettek volna független hírportálként működni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.