Az RTL Klub ma újabb, Orbán Viktor számára kényes témát dolgozott fel, bemutatta például azt a sztorit, amelyben költséges és időigényes DNS-vizsgálatokkal kezdte el a rendőrség életvédelmi osztálya keresni a miniszterelnök lányának esküvőjén eltűnt két darab mobiltelefont.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ma arról is szó volt, hogy hogy a világon Magyarországon a legmagasabb az ÁFA... Az áfát emeljék fel a románoknál, a szlovákoknál, és a szerbeknél is 27%-ra, hogy ők élvezzék az orbáni szeretetet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aloe
helyes- a karaván azért halad tovább, és rövidesen beérkeznek az első adóforintok -onnan is. és minden szépen megy tovább a sajtószabadság útján.
Hellcat
Nagyon későn ébredtek fel...túl későn.
kkalman
2010. májusában kellett volna felébredni az RTL Klubnak elkezdeni a Fidesz ostorozását, Orbánnal együtt. Most, hogy a bré rosszabbik végére kerültek, lehet, hogy késő az ébredés. Igaz, jobb későn, mint soha.
Pisti271
Ez még csoda, bár már több mint három napja tart.
Remélem ez lesz a jövőben a természetes és az lesz a hír,
ha véletlenül kimarad egy napra a kormány bírálata.
Mert van miért ostorozni őket.
evacica
Na szerintem ez is a hivatali beosztással való visszaélés! Ez biztos, hogy a Bécsi út boldogabb oldalán nem történhetne meg, mert akkor Orbán búcsúzhatna a bársonyszéktől, de örökre! Ott még van tisztesség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.