A politikusok személyes megítélése nem függ egy banktól vagy energetikai cégtől, ugyanakkor egy olyan híradót, amit egymillió ember figyel, rettegve néz a politikus, mondta Lázár János. Egy ideje tűnődhettünk mi ez az átható szarszag, de mára kiderült, kegyelmesék sáros…

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Jaj janó! nem rettegni kell b+ hanem tiszteségesen kormányozni az országot. Nem hülyének nézni az embereket, nem hazudni az arcukba , nem kéne lopni , csalni és lenézni a választókat, adófizetőket!!
hetöndöe
@Mobil123: Figyelemre méltó Mészáros (fics)Úr grafikonja.
Mobil123
@hetöndöe: Igen , és ez csak egy a sok közül aki rajtunk élősködik pofátlanul. De én úgy értékelem jankó mondatát hogy van miért rettegniük!! (számomra ezzel elismerte hogy lopnak, csalnak stb!)
csikknorisz
"amit egymillió ember figyel, rettegve néz a politikus"
2014.06.21. 13:55 Duna Tv: A rettegés foka
Tartalom: Lázár János RTL híradót néz, majd rájön, hogy a törvény képtelen megvédeni őt, egyedül kell, hogy szembeszálljon az őt, és Orbán Viktor családját terrorizáló gonosztevővel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.