Az RTL Klub tavaly összesen 1,6 milliárdos tiszteletdíjat fizetett a vezetőségének, a menedzsment így nagyságrendileg jobban járt a csatorna 244 dolgozójánál – írta a kormány és a kormánypárt milliárdos megbízásait zsinórban elnyerő Századvég Gazdaságkutató Zrt. tulajdonában lévő Napi Gazdaság.

A lap szerint a 14 érintett vezető átlagosan és fejenként bruttó 110 millió forinttal lehetett gazdagabb az elmúlt évben. Ez azt jelenti, hogy tizenegyszer magasabb volt az átlag felsővezetői fizetés a dolgozóinál – olvasható a cikkben.

A Napi Gazdaság a cégbírósági adatok alapján azt is kiszámolta, hogy a dolgozók bruttó bére átlagosan 14 millió forint volt tavaly, vagyis havonta több mint egymillió forintos jövedelmük származott a csatorna munkatársainak.

FRISSÍTÉS: Néhány nullával elszámolta magát a Napi Gazdaság

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
Mi közük hozzá, hogy egy magáncég mennyit fizet a menedzsmentnek? Engem a közpénzek érdekelnek, amik érdekesen vándorolna politikusokhoz, és családtagjaikhoz. Erről kéne írniuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
A századvég inkább a saját zsebében keresgéljen.
kumming
Mi közük hozzá, hogy egy magáncég mennyit fizet a menedzsmentnek? Engem a közpénzek érdekelnek, amik érdekesen vándorolna politikusokhoz, és családtagjaikhoz. Erről kéne írniuk.
Senara
Századvég juj de odacsapott . Annyit ért mint ha elefántot elfenekelnék egy légycsapóval . A befizetett járulékokat nem vonták le , mert így "felháborítóbban"hangzik
A Csuti szerelő átlagát is szeretném ha kiszámolnák .
Onkan
Mi van libsikéim? Nem tetszik ,hogy a fölbedöngölik a szeretett hetietveskerdő Retek Klubotokat? :-)))
leszúrt rittberger
@Onkan: Mi van nácikám, az tetszik, ha csak egyféle újságból tájékozódhatsz? Meg is látszik, nem kell sokat gondolkodni.
kumming
@Onkan: Hol látsz itt földbedöngölést csórikám?
Mobil123
Nem értem! Mi a fene köze az államnak hogy egy kereskedelmi csatorna mennyi bért , jutalmat, tiszteletdíjat stb fizetett ki az alkalmazásában lévőknek??? Én akkor ezek után kíváncsi vagyok a TV2-re vagy netán a MTV -re meg pláne!!
Onkan
A döngölés egy folyamat. Csak figyelj, és ha esetleg van valamennyi eszed, akkor megtudod. Csórikám. :-)
Onkan
@Mobil123: Normális társadalmakban az államnak minden, a tömegekre ható tényezőhöz köze van. Ha megzavart az un. "európai demokráciák" hülye frázisa, az te bajod.
Yoda69
@Onkan: Mennyit kapsz hogy rofogsz komcsikam?
Onkan
@Yoda69: Jellemző észjárás! :-)
Annyi legyen a nettó órabéred! De akár perc, vagy másodpercbérnek is szívből kívánom neked, és elvtársaidnak! :-)))
Yoda69
Miert nem meszaroslorincnel kutakodik ez a gennylap? 800 millios osztalekot vett fel, meg a dolgozok szemet kiszurja havi atlag 80e forinttal.
Yoda69
@Onkan: Gondoltam hogy berkommentelo vagy, azok ennyire 1 bites barmok. :)
Onkan
@Yoda69: Grrrr, grrrrrr... Tépd! :-))))
pbalage
Ad 1: Az annyi az nem annyi
Ad 2: Közötök van hozzá?
Ad 3: A fideszesek mind posztkommunista görények.
pbalage
És Ad 4: Ez az ország egy satuagyú lúzer cigányok vezette maffiózó "kihaénnem" szerencsétlen süket társaság, de főleg a kétharmada, a jobbikkal együtt.

"Nyomorékokat a szemétdombra", mondja a fidesz
de úgy mondják, hogy
"Magyarország jobban teljesít"

Börtönbe az egész antimagyar, de magyarosnak álcázott lopáshalmazzal.
Senara
Frissítés – Hatalmasat éget a századvég !!! 1598,3 millió forintot tévedett a Napi Gazdaság. Valójában nem 1,6 milliárd forintot, hanem 1,68 milló forintot osztottak ki tiszteletdíjként, mint az a céges beszámolóból kiderül. Mert "1.680 e Ft" nem egyenlő 1,6 milliárddal, hanem ezerszer kevesebb...index ...elnézést kérnek szerintetek
aloe
az RTL-klub napjai megvannak számlálva . ennyi. Lehet bárhogy ellene protestálni, egyelőre , ebben az országban az fog történni amit a több mint 2/3-dal megválasztott országvezetés jónak lát. és ildomosnak tart. Környezetemben embert nem tudok mutatni aki a csatornát nézné. de ez egy dolog, ami sokkal egyszerűbb: vagy fizetnek, és beállnak a tisztességes adózók sorába , vagy szólásszabadság ide-oda ,úgy járnak mint a Józsefvárosi piac, lakat, és ellehet sétálni. akár melyik nemzetközi bíróságig. tisztelettel.
mekkelek
@aloe: "vagy fizetnek, és beállnak a tisztességes adózók sorába"

Eddig homokba dugtad a fejed vagy csak a vezíred és lézer jankó szavait iszod?
mekkelek
@kumming: "Engem a közpénzek érdekelnek, amik érdekesen vándorolna politikusokhoz, és családtagjaikhoz."

Hát pont azt nem akarják hogy megtudjad, illetve hogy azzal bárki is foglalkozzon. A sajátjuknak tekintik, és szívességet tesznek nekünk hogy arra kötik amire éppen akarják. Ha nincs elég, akkor majd kitalának valami újabb "kreatív" adót oszt jónapot...
nemkati
@Onkan: "Normális társadalmakban az államnak minden, a tömegekre ható tényezőhöz köze van."

Annyira azért ne legyen köze, hogy hazugságokat gyártat a bírálóiról! Normális társadalmakban az ilyen kormányt már kivágták volna, mint a macskát sz...ni!
MR.Dagadék
@Onkan: 1. libsi, meg csórikád a te jó retkes k... anyukád, hogy ilyen retket hozott a világra! :)
-ha utcán ezt elsütnéd, én döngölnélek a betonba :)
2.www.origo.hu/teve/20140623-valaszolt-az-rtl-klub-a-napi-gazdasag-cikkere.html

Suttyó csíra vagy! Amúgy vezíred meg bandája hány milliárdot is sikkasztott tavaly?
Hellcat
a qrbán uszítja a kutyákat ők pedig ugatnak hűségesen...
Hellcat
éledezik az ellenzéki média aztán egyből visszatérnek a bérkommenterek?...
coyote3
És ez egy gazdasági lap:)))))))))))))))))))) Gratulálok.
nemkati
@coyote3: Valamikor az volt. Ma már ez is csak egy Fidesz szócső, egy szebb napokat is megélt, jobb sorsra érdemes gazdasági hírlap. Őket is bekapta Fidesz kisgömböc. Ami addig hízik, amíg egyszercsak kipukkad.
alte trottel
@Onkan: Ezek a szerencsétlenek (a _MAGADFAJTÁKKAL_ együtt) sokadszorra veszik észre csak a pofáracsattanás után, hogy a KIbaszás nem egyenlő a RÁbaszással!
kkalman
Az "edző bá'" utasításával ellentétben rúgtak egy hatalmas öngólt. Az a néhány nulla, amit tévedtek, igazán "semmiség" ha egy határozott szám előtt áll. Na, de utána...
Ja, és ez egy gazdasági lap. Pfffff...!
coyote3
@nemkati: Tudom Kata, sokat olvastuk a lapot. De eztán annyira hiteles lett, hogy inkább áttértünk a viccgyűjteményekre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok