1,6 milliárdos tiszteletdíjat fizetett az RTL Klub tavaly a vezetőségnek – robbantotta a nanobombát a Napi Gazdaság a kormány kontra RTL Klub ügyben. Abban bíztunk, hogy a számok ismerete még egy kormányközeli lapnál is követelmény, így a hírt mi is átvettük, az Index azonban kiszúrta: csúnyán mellélőttek a Fidesz oknyomozói.

Az 1,6 milliárd valójában 1,6 millió, tehát 1598,3 millió forinttal kevesebb tiszteletdíjat fizettek ki, és még csak nem is a cégvezetőknek, hanem a Zrt. igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjainak – derül ki az RTL beszámolójából. Az "1.680 e Ft" ugyanis nem 1,6 milliárd, hanem éppen ezerszer kevesebb.

Ekkora öngólt még nem lőtt fideszes lap

Az összeg a Zrt. igazgatóságára és felügyelőbizottságára, és nem a cég menedzsmentjére vonatkozik. Az 1,6 milliós igazgatósági tiszteletdíj felemlegetése azért is különös a napilaptól, mert tavaly a közmédia vezetői egyenként 4-5 milliós prémiumokat kaptak. Ráadásul közpénzből – jegyezte meg ezt már az Index.

A lelepleződés után a Napi Gazdaság érdekes magyarázatott adott, azt írták, "nyomtatási hiba miatt" lett véletlenül milliárd a millióból (ám később ezen is változattak, és legutóbb már "technikai hiba" szerepelt a honlapon), pedig a cikk szövegéből világosan kiderül, hogy végig milliárdok lebegtek a szerző szemei előtt.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ne is hagyjátok magatokat!! Nagyon csípi a szemét a kormánynak az RTL.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi
Nocsak-nocsak!
Hogy terjed az unortodox matematika.
kukac50
Egy buta újságíró írta, aki nem ismeri a számokat,így van ez ha Orbán olyanokat nevez ki akik Neki nyalnak, de nem értenek semmihez.
jancsik68
@keresztapa: Ha ezt birálatnak vagy kritikának szántad,nagyon korlátolt vagy,Node ez a te hibád!!Mindig vannak hibbant agyu fidesznyikek..
amaramaistanna
@keresztapa: No akkor halljuk a véleményedet a fideszes tulajdonban lévő "gazdasági lap" adatairól.A fideszesek csalásairól lopásairól.Egyéb esetben azt kell hinnünk,hogy egy vak és süket cöfös szajkó vagy!
hattorihanna
Nem csodálkozom,szerintetek jártak ezek matekórára?Kétlem,valószínű dajcs tompika számolt,esetleg áder jankó,a két iq harcos közül valamelyik.
keresztapa
@jancsik68: @amaramaistanna: A hatalmat nem lehet adni, azt el kell venni. Korlátolt gondolkodással, bolseviki módon, gondolkodásotoknak megfelelően, hisz csak e gondolkodók tudják, hogy semmitől várni valamit, annyi mint semmi! De ha a kritizálók a jót, az intézkedések folyamatában nem tudnak észlelni, az nem az intézkedés hiánya, hanem a gondolkodás korlátoltságának jelene. A gyűlölködés eredője, ami jellemző!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.