Lakner Zoltán politológus szerdán bújt elő, és vállalta nyíltan, hogy meleg. A hétvégén kezdődő Budapest Pride-hoz időzítette a bejelentését. A meleg, leszbikus, biszexuális, transznemű és queer közösség fesztiváljának szervezői szerint ezzel nemcsak az ő ügyüket segítette, hanem azt is, hogy a többségi társadalom hitelesebb képet kapjon róluk.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Azt én nem tudom megítélni, hogy mi jobb egy homoszexuálisnak: ha titkolja, vagy ha megvallja, hogy meleg. Talán célszerűbb megmondani, mint hogy az emberek össze-vissza találgassanak. Jó lenne már eljutni odáig a síkprimitív népeknek, hogy a homoszexualitás nem deviáns viselkedés, hanem egy állapot, amiről a delikvens nem tehet. Arról tehet, ha nem fojtja vissza, csakhogy az még nagyobb problémákat szül.

Lakner Zoltán (a politológus) soha nem viselkedett kihívóan, megbotránkoztatóan a másságával. Sajnálatos, hogy Lakner Zoltán (a szociológus) mélyen elítéli a "homoszexuális lobbit" - remélem, csak név- és nem vér szerinti rokonok.
Katalina62
@Meine Ehre heisst Treue: Szerintem tetszik, nem tetszik, tudomásul kell venni ezt a dolgot, és nem bántani őket! Bár ez a kissé erőszakos nyomulás nekem sem tetszik!
Katalina62
@nemkati: Én Lakner Zoltán(politológusról) nem tudtam, hogy meleg, de szerintem nem is kell, hogy tudjak róla! Ettől számomra nem lesz rosszabb, de jobb ember sem!
tivoli
Töredelmesen bevallom, hogy én nem vagyok buzi. Nem lesz nekem ebből bajom?
nemkati
@Katalina62: Én is most tudtam meg, eddig meg se fordult a fejemben.

Abban biztos vagyok, hogy léteznek olyan emberek, akik valójában heteroszexuálisok, de valami hülye feltűnési vágyból, vagy a hétköznapiságból kiválni akarásból, vagy unalomból, kipróbálják az azonos neműekkel való szexuális kapcsolatot. Ezek remélem kevesen vannak. A többiek pedig nem igazán tudnak a másságuk ellen tenni. Ha megpróbálnak heteroként élni, érezni, az a személyiségük torzulásához, lelki sérülésekhez vezet. Egyetlen lehetőség marad a számukra: élni a másságuknak megfelelő életet, de kerülni a feltűnést. Csak tartok tőle, sok bunkó még az ilyen embert is képes kigúnyolni, lealázni.
Igazi Trebics
@nemkati: "...a homoszexualitás nem deviáns viselkedés, hanem egy állapot, amiről a delikvens nem tehet..."

Ez így tökéletes!
De! Amikor a támogatóik arról beszélnek, hogy csak a "szexuális orientációjuk más", attól falnak megyek! Mert ezzel azt akarják sugallni, hogy tulajdonképpen itt egy ugyanolyan jelenségről van szó, minthogy én a szőke hosszúhajú, hosszúcombú, melles, 18 éveseket preferálom, míg a Jani barátom az alacsonyabb milf tömörgyönyöröket preferálja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.