Feszült marad a viszony Magyarország és az Európai Unió között a következő negyedévekben, ami hatással lehet az ország GDP-növekedési kilátásaira is. Számos kellemetlen ügy negatív hatása egymásra rakódik. A következő negyedévekben feszült marad az Európai Unó és a magyar kormány viszonya, részben az új reklámadó bevezetése miatt, részben azért, mert Orbán Viktor miniszterelnök a végsőkig ellenezte Jean-Claude Juncker jelölését az Európai Bizottság élére. E viszonylag újabb ügyek mellett nem tesz jót Brüsszel és Budapest kapcsolatának, hogy az utóbbi viszonylag oroszpárti álláspontot foglal el az ukrán válság uniós kezelésében, amivel elszigetelte magát a többi kelet-közép-európai országtól.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
végülis a Magyar Nemzeti Főtiszteletreméltó-harciovagkandúr már szerzett is pénzt a kommunista szabadságharcához.
(mondjuk a ruszkik már adtak is rá pénzt, és egyúttal mindenkit üdvözlök is a Neoszovjetúnióban)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pityuka
Pontosan meghatározható a dátum. Addig, amíg ezt a maffiabandát le nem váltják és az új kormány garanciát nem ad, hogy ezek soha többet nem kerülhetnek hatalomra.
Desischado
Az Unió ne pofázzon bele a nagy Nemzethy Lopásba, de a zsozsót, azt kérjük! Ugye, don vittorio?
kkalman
Orbán majd jól megmutatja az EU-nak a nagy, nemzeti, mezőgazdasági lengőcsapágyat, majd azzal a kézzel, amelyikkel mutatta, adományért könyörög. És vérig lesz sértve, ha az EU visszamutatja az agrár lengőcsapágyat.
evacica
Az engem nem zavar, hogy ennek a szabadságharcos Orbánnak milyen a viszonya az EU val, de az igen, hogy az ő hülyeségei miatt az ország issza meg a levét ,Hiába ennek az országnak az összes tragédiáját mindig a vezetőik hülyeségei okozták.
caligne
A fasirt miatt volt az egész.
Amúgy oké hogy Orbánék de mi is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.