A kommunista diktatúra letarolta Magyarországot, és tulajdon nélküli, a szűk hatalmi rétegnek kiszolgáltatott bérmunkások országának kialakítására törekedett, amelyben az ideológia terjesztése az emberi méltóságnál is fontosabb volt – hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnap Cegléden.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
B@szki ez az orbán rezsimről beszél!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
kdnp-s rétváritól mást nem is várok.
bakegya
Rétvári gyere megmutatom neked magyarországon azokat a zugokat ahol fidess-ékek ugyanezt hatványozottan csinálják-és hagyják áradni a bűnözést!
hetöndöe
@coyote3: Pontosan,jól bemutattta a saját patkány bandáját.
bakegya
Bizonyos Magyarország-herótom lehet a magyarázata -a nyelvtani lazaságomnak-besokalltam már ettől a sok Magyarországozástól.A privatizációt is az orbánkutyagumik baxták zsebre.
Cicamama55
Hogy ki tarolt le és mit?! Régebben az Alföldön átutazóban ilyenkor aranysárgálló búzamezők, gyönyörű napraforgó és repcevirágos területek, legelő tehéncsordák, gyümölcsösök, kukorica földek övezték asz utakat...Most meg?! Életében ki sem mozdult a város határain kívülre, vagy még akkor nem is élt, aki ilyet állít, melyet a cím takar! Mellesleg 25-30 éve hajnalban beindult a város élete, megindultak az akkor még működő gyárakba, üzemekbe dolgozni az emberek, a fél város biztosan!.Nem mondva csinál munkások gyülekeztek 7-8 órakor itt -ott, hogy valahol, valami hasznot hajtassanak velük éhbérért!
mariaberta
Hát lehet, hogy a kommunista diktatúra letarolta egész Magyarországot, de közben M.O. újra lábra állt. Most viszont ezt az újra lábra állást tarolja le Orbán és alattvalói.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.