Miután két baloldali vetélytársa kiesett a versenyből, Gyurcsány Ferenc marad az egyetlen az egykori Összefogásból, aki hosszabb távon tervezhet. Ám hiába szerepelt jól a két évvel ezelőtt alapított pártja a május 25-i voksoláson, a volt miniszterelnök a legnépszerűtlenebb politikus, taszítja a bizonytalanokat. Megnéztük, mit mutatnak a számok, volt-e olyan politikus a múltban, aki hasonló helyzetből talpra tudott állni. A szakemberek után az olvasóink is szavazhatnak arról, lesz-e még valaha Gyurcsány a népszerűségi lista élén, lehet-e még Orbán kihívója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levrone
Istenem, össze sem lehet hasonlítani őket. Gyurcsány annyival nagyobb formátum, hogy 1xűen nem érdemes beszélni sem róla. Az már más tészta, hogy a Fidesz propagandagépezete sikeresen tette tönkre Gyurcsányt, de attól a tény még tény marad: a Fidesz úgy fél tőle, mint a tűztől. Tisztában vannak vele, hogy Ő nem egy senkiházi kis megélhetési politikus, aki a közpénzeket herdálja és próbál minél többet harácsolni, hanem kőkemény üzletember a versenyszférában is, ahová ők még csak be sem merik tenni a lábukat, mert alkalmatlanok lennének bármire is. (Látszik ez az országvezetés mikéntjén is) Tudják ezt és nagyon félnek, mert ha egyszer leesik az embereknek, hogy mi is megy itt valójában, nagyon zord világ jön a narancsmaffiára. Maffia-baloldal? Röhögnöm kell rajta, pedig sikeresen beültették a köztudatba. Holott gyakorlatilag a baloldal csak jelenthet ezeknek a ál-jobboldali ál-keresztény politikus-bűnözőknek. Hajrá Feri, veled vagyunk nagyon sokan... :-) És a címbeli kérdésre válaszolva: igen, legyőzheti. Ha kiderülnek a dolgok, akkor nagyon is könnyedén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Gurítós tekében!Mindketten gurítanak:-)) Orbán köztársasági elnök lesz--onnét megy nyugdíjba!
levarosbukta
Nem kell Gyurcsánynak legyőznie a Fideszt mert az előbb-utóbb a saját kardjába fog dőlni. A vezér saját emberei fognak ellene fordulni, ha ténylegesen szétcsapja vidékre a minisztériumokat. Messze lesznek a tűztől, kevesebb fog a koncból leesni. Elkezdik egymást fúrni a fővárosi helyekért. Lesz itt még olyan sárdobálás egymásra hogy csak tátogunk majd mint a partra vetett hal.
aloe
Végül is miért is ne szállnék be ebbe az eszement fejtegetésbe . A hvg valahol mindég is a baloldal nyaligátora volt, ergo még szép hogy játszadoznak a gondolattal. Szerintem kikisérletezés alatt van a "piros hó" és a "lebetonozott szahara". Nos ha ezek elkészülnek kb addigra fog a zakkant milliárdos bolsi , az öszödi hazudozó -böszme esmét győzedelmi helyzetbe kerülni. Addig további jó elemzéseket, és komolytalanságokat kívánok mindenkinek : tisztelettel.
bretagne
Jól tette Gyurcsány Ferenc, hogy elhagyta az MSZP-t. Szégyellem, hogy ezt kell mondani, de ez az MSZP már nem az, aki régen volt. A fiatalok nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Hacsak Lendvait és Kovács Lászlót nézem. Még idősen is többet érnek, mint a mostaniak. (Tisztelet a kivételnek, mert köztük is van.)
archer
gyufe, a bajnaival, meg a maszoppal együtt kapott 28%-ot..!
72% nem kér belőletek..!

Ábrándozzatok szerencsétlenek.. : )))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.