A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, azaz a Békemenet szervezői a szintén békemenetes Bayer Zsolthoz hasonlóan felemelték a hangjukat Tasnádi László volt III/II-es ügynök államtitkári kinevezése ellen – írja a 444.hu.

A CÖF-CÖKA, ami eddig sosem szállt szembe Orbán Viktor vagy közvetlen beosztottainak döntésével, most közleményében azt írta:

„A civilek most egy konkrét ügyben kinyilvánítják, hogy nem lehet különbséget tenni III/II-es ügynökök megítélése között. Nem utasítjuk el a megtérés, a bűnbocsánat kérés nemes gesztusát, sőt tudjuk, hogy ilyen esetben a megbocsátás sem maradhat el. Ezért lenne nagyszerű erkölcsi magatartás, ha az érintett önmaga mondana le pozíciójáról.

„Remélve Tasnádi László közerkölcsre érzékenységét, úgy véljük, hogy kiváló szakemberként is belátja, hogy a jó és legitim kormányzás fő kritériuma a többségi civil társadalom bizalmának megtartása."

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Nyilván le fog mondani, de nehogy már úgy nézzen ki, hogy az ellenzék érte el... bevetették a CÖF-öt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
Ettől a CÖF még nem lesz független a kormánytól. A zsozsó onnan jön. Kormányb@szogatás csak módjával. Nehéz elhinni hogy ez a megnyilvánulás őszinte.
mate03
@dzurinda: Csodálkoztok?Bencsik elvtárs a CÖF prominens személyisége a munkásőr című szennylap főszerkesztője volt!
bencemacska
@mate03: Azért ismeri a korábbi elvtársait is!!!
kata53
@Senara: Ezzel együtt utálom a bayerzsoltot!!!az undorító grimaszaival együtt!
postamester
Nem vagy egyedül, vagyunk vagy 2 millióan, akik gyülölik !!
perfekt
Orbánnak itt a banánhéj--több is----- az ügynök tasi--a cégeltüntető bűvész seszti--és a CÖF!----hab a tortán a gátlástalanság Pinokkiója.Lefogadom --belebukik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.