Csupán két és fél hete fogadták el a reklámadóról szóló törvényt, L. Simon László máris módosítaná azt. Az RTL-csoport szerint ellehetetlenítésüket és ezzel a sajtószabadság durva korlátozását célozza a módosító javaslat. Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója elmondta, jövőre 3 milliárd forintot kell fizetniük.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető a különféle médiumok tiltakozása kapcsán azt hangsúlyozta, a reklámadó egyetlen újság vagy televízió belső életébe sem szól bele, így tehát „a média szabadságához semmi köze sincs” Tényleg bulvár tonyo? Csak az az üzenete ha valamelyik médium kurmány ellen pofázik akkor bünti lesz, ez a fenyegetés nem a szólás szabadság ellen van?!! Az RTL talált kibúvót az adó elkerülésére, lám a barna nyelvű elvtelen L Surmo László hát nem beadta a módosítót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.