Orbán ma már csak olyan választást tud megnyerni, amelynek szabályait ő írja. Valószínűleg rosszul mérte fel az európai erőviszonyokat. Mikor májusban kijelentette, hogy nem fogja támogatni Juncker jelölését, alighanem biztos volt abban, hogy a győztes oldalon áll. Végül a David Cameron által kért szavazáson Juncker támogatói fölényesen nyertek 26:2-re az Európai Tanácsban.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ott is új választási törvényeket kellett volna hozatni előtte...
human
Mindenki tudta, hogy Juncker választja a többség. Juncker viszont EU párti ellenben a brit és a magyar vezetőkkel.
Hogy miért kellett ennyire látványosan Juncker ellen kampányolni? Mert később lehet mutogatni, hogy bizony Juncker azért magyar ellenes, mert Orbán nem őt támogatta. Azaz már megint bosszúból támad majd minket a csúnya (bár néppárti!) EU.
bencemacska
@human: Ezt írtam én is valamelyik nap. Sőt ma a Start-ban ezt fejtegette Örsi Mátyás is.
bencemacska
@human: Bencemacska:

Orbán: erőteljes jelzést adtunk 50
propeller.hu, június 28., szombat, 18:55

Szerintem azért adott le ellenszavazatot, mert tudta, hogy semmi jelentősége nincs a választás szempontjából. Viszont amikor valamilyen kritikát fogalmaznak meg velünk szemben az EU-ban, akkor azt fogja mondani ez mind az ellenszavazata miatt van. Neki mindig csak a hazugságon, csaláson jár az esze, erre szakosodott. Maffiózó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.