Az államadósság csökkentésére vonatkozó előírások teljesítése érdekében Magyarországnak pótlólagos költségvetési intézkedéseket kell tennie. Amennyiben ugyanis az adósság nem a megfelelő ütemben...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Cicamama55: Ne féltsd őket mamuska, piszokul leleményesek, tudnak ám lenni, ha pénzcsiholásról van szó!
joopapa
Már megint fenyegeti a "mocskos eju"ezt a remek kurmányt pedig mennyi tehetséges emberből áll:-))))) De majd megmagyarázzák hogy Brüsszel támadja az országot, de nem az országot hanem ezeket az un ortodox politikusnak csúfolt nyalógépeket támadják! Az emutnyocévbukotbaloldalpatásgyurcsánybajnai tehet róla hogy nem csökken az állam adósság, pedig belenyomták azt a sok manyup lóvét is! De azt is mondta valamelyik fityeszes hogy a negatív növekedés is növekedés, tehát örüljünk felebarátaim!
Cicamama55
Ez annyit jelent, hogy a választásokhoz kigurított mézes madzagot feltekerik újra...Vagyis az én helyzetemben az étkezési jegyet, illetve munkahelyi pótlékot-melyeket a Fidesz világ előtt rendszeresen kaptunk, de ők megvonták, ez év áprilisától, a választásokat megelőző hónapban "júdáspénzként" idevetették- januártól biztosan újra megvonják. Mást már nem tudnak elvenni tőlünk...Bár igen kreatívak!
silber13
@Cicamama55: Ne féltsd őket mamuska, piszokul leleményesek, tudnak ám lenni, ha pénzcsiholásról van szó!
human
2/3-aduk van 2010 óta. (Vissza)élnek is vele rendesen. Mégis nő az államadósság és egyre több a létminimum alatt élő ember. (Persze ők annyit is érnek, ezért érthető, hogy a fideszt ez nem izgatja.) Matolcsy 2014-re még 7%-os növekedést jósolt.
Ennyire futotta a populista politikából.
Desischado
Majd lesznek megint dögivel megszorítások! ezek csak ehhez és a rabláshoz, lopáshoz értenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.