A 444.hu írta meg a reklámadó módosításának a módosítását, pontosabban azt, hogy egy politikus például hiába hirdet a Facebookon, rá ez nem vonatkozik.

L. Simon László először olyan módosítást adott be, amivel bevonta az RTL Klubot az adózásba, de szerencsétlen módon olyan is belekerült, hogy 25 ezer forint felett a reklámozónak is fizetnie kell, ha mondjuk a Google vagy a Facebook nem teszi azt meg helyette.

Ezt később felemelték 2,5 millióra, most pedig a 444.hu szerint az is bekerült, hogy az adó alanya a reklám közzétételének megrendelője, ide nem értve az egyéni vállalkozónak nem minősülő magánszemélyt.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@pbalage: Tudod az a baj hogy már hányhatnékom van ezektől . Egyszerűen amit művelnek a saját maguk agyament törvényeikkel az már minden kritikát alulmúl . Képtelenek egy törvényt normálisan megírni , és ebből látszik hogy balf@szok mindenhez kivételt képez a lopás, népnyúzás. Mondhatunk mi bármi rosszat róluk az is kevés .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@eberti: az én rokonom már csa ne fizessen ez lesz jó játék lesz
picike
@eberti: hellyesirás javitás küldök egy K betüt a fizessen szóhoz
Csizmás Kond
Egy perverz firkászból lett kutuszminiszter miért foglalkozik adópolitikával ami a tények szerint meghaladja a képességeit ?
Bástya Elvtárs
Nem szeretnék politikus lenni! Már-már ők is cigány szintre süllyedtek, a közösbe nem szeretnek betenni, csak onnan ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.