Alig fogadták el, máris módosítják a reklámadót. Hétfőn reggel L. Simon László fideszes képviselő nyújtott be egy erről szóló irományt – írja az Index.

A törvény legfontosabb része az, amelyik az RTL Klubot is adófizetésre kötelezi. Korábban ugyanis a TV2-vel együtt véletlenül őket is mentesítették a fizetés alól, kimondták, hogy az elhatárolt veszteséggel csökkenthető a reklámadó. A mostani módosítással viszont elérik, hogy az RTL-nek mégis kelljen adót fizetnie: az a cég ugyanis nem alkalmazhatja majd az adócsökkentő szabályt, amelyik nyereséges volt – olvasható a lap cikkében.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nincs új a nap alatt, valószínűleg nem az első jogszabály, amit pofára szabott a nagyon demokrata kormányzat. Vagy csak simán a jogalkotók amatörizmusát mutatja a módosítás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Azért Vajna kollégának meg írtak egy törvényt,nehogymá szegénynek áfát kelljen fizetni a kaszinózásért.
A lakosság meg fizessen 27%.ot,mindenért.
Tényleg birka nép a magyar.
bretagne
@Horizont: Ez a vers olyan gusztustalan, mint a szerzője!
herczeg0210
Hétfőn beadjuk a törvény tervezetét, csütörtökön módosítjuk, némi gondolkodás/?/ után párnap múlva megint módosítjuk, aztán tudjuk mit is akarunk???
nezelodo
"herczeg0210"

Tudják mit akarnak, üldözik az adózsönglőrőket, adóelkerülőket és adócsalókat, járulék. Ha ilyen tempóban haladnak, még megérhetem, hogy a Kaya Ybrahim haverjait,a MAHIR-os S. Csabát meg S. Lajost is elkapják.
pesti
Remélem,hogy az RTL nem hadja annyiban!Ezt már ez Európai bíróság is tárgyalhatná és
precedensként az Orbán diktatúrának a körmére csapna.
herczeg0210
@nezelodo: Sajnos láttam amikor L.Simon csak mekegett, hebegett-habogott amikor kérdezték, azt sem tudta miről van szó. A dolog önmagáért beszél, semmit nem kell hozzáfűzni.Akkor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.