Orbán Viktor miniszterelnök szerint a devizahiteleseket segítő törvényjavaslat elfogadásával új időszak nyílhat, eljöhet a fair bankok korszaka.

A kormányfő Pilisborosjenőn – egy gyógyszeripari cég üzemavatóján tartott beszédében – reagált a parlament pénteki döntésére, a devizahiteleseket segítő jogszabály elfogadására.

Orbán Viktor történelmi napnak nevezte a mait, mert – mint fogalmazott – "könnyen lehet, hogy új korszakot nyitottunk meg", amelyben az emberek végre úgy fogják érezni, hogy nem mindig az erősebbnek van igaza. Annak is lehet igaza, aki gyengébb: az igazság és a törvény az ő oldalán áll, és "előfordulhat, hogy Magyarországon egyszer csak eljön a fair bankok korszaka" – kommentálta az Országgyűlés döntését a miniszterelnök.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
„könnyen lehet, hogy új korszakot nyitottunk meg”, amelyben az emberek végre úgy fogják érezni, hogy nem mindig az erősebbnek van igaza. Annak is lehet igaza, aki gyengébb: az igazság és a törvény az ő oldalán áll" Na most vityka tényleg elmehetnél a búsba! Mi az hogy könnyenh lehet? Nem vityka amíg ti vagytok hatalmon a gyengéknek soha nem lesz igaza mindig ki lesznek szolgáltatva , a ti esztelen erő politikátoknak lásd rokkantak, segélyesek megalázása! A devizahitelesek megmentését is előbb a jómódúakon kezdtétek, és megint megy a maradék teljesen lehetetlen helyzetben levő devizahiteles hülyítése hogy majd ekkor meg akkor!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.