A Kúria döntése óta napvilágot látott fideszes nyilatkozatok egyre inkább egy irányba mutatnak: a bankok jóval többet fognak fizetni a törvénysértő szerződések miatt, mint azt korábban szakértők kiszámolták. Orbán Viktor a jogegységi döntést fegyverként alkalmazza ellenük - azt igyekeztünk felfejteni, mi az oka a pénzintézetek elleni hadjáratnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Szerintem átverték a bankok, megengedte a devizahitelezést 2001-ben és visszaéltek vele.
Hellcat
@szandokan: Egyébként nem tudom mit hittek az emberek...hogy majd ki tudnak baszni a bankokkal? Qrbánék bevezették a devizahitelt aztán most elintézték hozzá a 300+ os EUR-t szóval a bankok elégedettek. Az a pár látszat adósságmentős intézkedés főleg csak a gazdagoknak kedvezett szóval nem ért semmit. És akkor még ők mondogatják a szocikra, hogy bankárkormány. Annyira tipikus...ami a szocik alatt történt az a szocik hibája...ami a fidesz alatt az is a szocik hibája.
szandokan
@Hellcat: Azért kíváncsi leszek, mennyit fognak visszafizetni a devizásoknak.
Hellcat
@szandokan: Hát szerintem nem sokat...a tanári béremelés is marhára be volt harangozva meg mindenki készült rá aztán BUMM szinte semmi az egész.
szandokan
@Hellcat: Nem tudom, ez is egy érdekes dolog volt. A nejemnek nagyon sokat emelkedett, a nettó minmálbért is elérte az emelés.
Hellcat
@szandokan: Gondolom olvastad, hogy volt akinek meg pár ezer vagy pár száz forint volt...szóval igen...érdekes dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.