A zsidó származású Jakab Péter lett a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje. A Heteknek adott interjúban Jakab azt állította, pártja nem antiszemita, saját magában pedig nem érez meghasonulást.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A mi zsidónk jó zsidó,ahogy fitymaszéknál a komenyisták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
whatthefuck
@csikknorisz: nem lehet megfordítani mert akkor összekevered az ok okozati viszonyokat. Ha ti nem kiabálnátok folyton hogy zsidó, a zsidó sem kiabálna vissza hogy náci! A kampós orrúakkal a kutya nem foglalkozna, ha nem szítanátok állandóan a tüzet az embertelen ordas eszméitekkel. Nácikkal azért kell foglalkozni sajnos, mert sajnos vannak, sajnos egyre többen. Jó lenne ha nem kéne velük se meg a zsidókkal se foglalkozni, ennek viszont az lenne a feltétele hogy a nácik eltűnjenek a süllyesztőbe a mocskos aljas eszméikkel együtt, ahová valók. Elég baj az hogy ez a társadalom ilyen emberekkel van tele, szégyen és gyalázat. És mielőtt azt gondolnád, nekem még a felmenőim közt se volt egyetlen egy kampós orrú zsidó se, meg cigány se, nem rajongok értük, de a tököm tele van ám veletek is!
whatthefuck
@csikknorisz: nem gondolom hogy személy szerint te náci lennél, úgy értettem hogy ti, akik elfogadjátok a náci szellemiségű propagandát.
Hellcat
Trianon: majdnem 100 éve volt, lépjetek túl rajta végre...
Holokauszt: 70 éve volt és soha senki a büdös életben nem felejtheti el mi történt! Ja és fizessetek érte nekünk mindörökké.
Akárki akármit mond ez bizony biznisz. Fenyegetésre, megfélemlítésre és pénzszerzésre használják az egész holokauszt dolgot.
whatthefuck
@Hellcat: Engem is zavar a holokauszt-ipar, nem szeretem, nem rajongok érte, viszont ha azt látom hogy egyre többen elferdítik és elhazudják a történelmet, a tényeket, a holokausztot, akkor szükségesnek tartom hogy igen is emlékeztessék az embereket.
Itt ma már mindennapos és normális lett a zsidósággal szemben a gyűlöletbeszéd a mindennapi életben. Szerintem zavaró, hogy 10-ből 6-7 egyfolytában zsidózik, de mindenért, ha meleg a leves akkor zsidók, ha eltörött a fakanál akkor zsidók, ha esik az eső akkor zsidók, ha nem esik akkor zsidók. Milyen beteg állat az, akinek mindenről a zsidók jutnak eszébe és természetesen csakis negatív összefüggésben? És ez nem csak egyes társadalmi rétegekre jellemző, hanem gyakorlatilag a legaljától az elitig. Ne csodálkozzunk ha ma minket tartanak az első számú náci érzelmű országnak Európában. Ez senkinek nem jó itt és hosszú távon súlyos ára lesz, ebben biztos vagyok. Egyébként nekem is kicsúszik a számon olykor zsidózás, a cigányokat meg különösen nem kedvelem, de azért mértéket tartok és nem engedem hogy olyan primitív, ostoba állattá silányuljak mint a nácik és elvbarátaik akiknek az idegengyűlöletük mindenre elég jó indok.
Hellcat
@whatthefuck: Hát igen. Ebben az országban elég sok olyan ember él akinek elég bűnbakot mutatni és máris rá tud fogni mindent amiért neki szar az élete (ő maga persze semmiképp se hibás). Viszont az, hogy a "zsidó" és a "cigány" szavak negatív jelzőként vannak jelen a mai világban arról nem én tehetek hanem ők maguk. Egyébként az is fura, hogy a zsidógyűlöletre külön szó van...minden más csak simán rasszizmus. Pedig a zsidók olyan kedves emberek...
„Ha egy gój megöl egy gójt vagy egy zsidót, akkor bűnhődnie kell, de ha egy zsidó öl meg egy gójt, azért nem vonható felelősségre.” (Sanhedrin 58b)
„Bárki, aki egy hitetlen (nem zsidó) vérét ontja, ugyanúgy elfogadott az Isten előtt, mint az, aki áldozatot mutat be az Úrnak.” (Choshen Ha’mishpat 425:50)
csikknorisz
@whatthefuck: Hol láttál te tőlem (vagy tőlünk, ha már többes számot használsz) folyamatos zsidózást, stb? Én egy (1) ember vagyok, nem vagyok követője semmiféle ideológiának, összeesküvés-elméletnek, vagy pártnak. Nem szoktam zsidókat sem, nácikat sem emlegetni folyton folyvást. Azt meghagyom neked/nektek, meg azoknak, akikkel teli van a tököd/tökötök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.