A zsidó származású Jakab Péter lett a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje. A Heteknek adott interjúban Jakab azt állította, pártja nem antiszemita, saját magában pedig nem érez meghasonulást.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A mi zsidónk jó zsidó,ahogy fitymaszéknál a komenyisták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Vagyis ha valakinek a felenöi között volt egy zsidó akkor az automatice zsidó .
Nadekéremszépen akkor az akinek az ősei kzött német volt az náci ?...akinek orosz vagy ukrán az kummunista ?...akinek oslasz az fasiszta ?...a lombikgyerek meg perverz ?
whatthefuck
Ez az ember nincsen tisztában azzal, vagy úgy tesz mintha nem lenne, hogy a pártja alanyi jogon gyűlöli őt? Az antiszemitizmusban az a "szép" hogy nem tudsz bizonyítani és semminek az ellenkezőjét sem, hiszen ha az vagy ami(anyádat nem te választottad meg), akkor gonosz és elpusztítandó vagy és kész, punktum, nincs apelláta! Szegény ember előrehaladott skizofrén.
Dr. Felipe
Mondhatta volna azt is a szerencsétlen hogy "holokamuipar". Minden népnek van legalja, a zsidók sem kivételek.
Katalina62
@Csizmás Kond: Ne tégy úgy mit ha nem tudnád hogy nácizmus ideológia, zsidónak pedig születik az ember!
Csizmás Kond
@Katalina62: Mindenki embernek születik, csak a körülmények változtatják azzá ami lesz.
Katalina62
Igen, embernek,de születhetsz, zsidónak, cigánynak...stb. Nem az életed során leszel azzá,de gondolkodásmódodat te választod, esetleg külső hatások érnek. Szerintem ezt te is pontosan tudod.
Csizmás Kond
@Katalina62: Mindennek az életed során leszel. A születés a genetika csak egyféle alibi ami ugyan igazolhat de nem bizonyít. Vannak emberek akiknek mindkét felmenője egyetlen fajhoz tartozik de ő és gyerekei nem követik azok szokásait...ezer példa van erre.
Katalina62
@Csizmás Kond: Látom nem akarod megérteni amit mondtam! Jakab Péter nem attól lesz zsidó származású hogy tartja-e a zsidó szokásokat, hanem mert a felmenői között zsidó emberek vannak! A nácik őt simán elvitték volna, akár tartja szokásokat akár nem! Hisz kikeresztelkedett zsidókat is elvittek! Jakab Péterrel egyébként nem az a baj, hogy zsidó származású!
Csizmás Kond
@Katalina62: A származás nem az anyai nagya identiása hordozza, az csak egy láncszem. Ha a másik nagyanyja tót akkor akát tót származásnak is lehetne nevezni de nem az.
A náci mentalítást sem szabad belekeverni mert az sem meghatározó hanem idényjellegű mint az amikor a kommunisták azt is kuláknak titulálták akinek varrógépe volt.
Kavarod a fogalmakat.
hetöndöe
A mi zsidónk jó zsidó,ahogy fitymaszéknál a komenyisták.
Desischado
A jobbik már megint próbál jófiúnak látszani... Röhögnöm kell!
JAJMÁR
@Desischado: 23:13 Én is így látom. A hatalomért bármit... :)
human
@Katalina62: @Csizmás Kond: Szerintem csak azért nem tudtok kiegyezni, mert Katalina a nácik szempontjából Csizmás meg gyakorlati szempontból vizsgálja, hogy ki a zsidó.
A náci szemlélet szerint bizony öröklődik méghozzá bármelyik felmenőtől. A gyakorlatiasabban nézve viszont az a zsidó aki vallásának tartja és ez független, hogy volt-e felmenői közt zsidó.
Ezért parttalan a vitátok.
Katalina62
@human: Viszont sajnos a náci szemlélet még mindig él, és sajnos erősödik! Egyszer
már lángba borította a világot! Különösen érintettsége okán gyalázat, hogy Jakab Péter, egy náci eszmékkel szimpatizáló párt tagja!
human
@Katalina62: Ha az emberek rosszabbul élnek, de kapnak ellenségképet, akkor megerősödik a szélsőséges oldal. A fidesz erre rájátszik. Folyamatosan háborúban áll láthatatlan ellenségeivel és teret enged a rasszizmusnak is. Hisz a kormány nem hibázik, csak az ellenségek miatt rosszabb egyre inkább a helyzet.
magyarbakancs
Nem szeretnék megbántani senki!
A Magyarok és a Zsidók közt nincs semmi különbség.
Mind a két nemzet telesírja sérelmeivel a világot.
A Zsidók kiválasztott nép el űzték őket Kánaán földjéről,holokauszt stendapal tele van a világ média.
A Magyarok előszeretettel hangoztatják 1848,1920,1956 sérelmeit.
Végig stendapoljuk mi is a világot a sérelmeinkkel.
Úgy ,hogy a két nemzetnek nincs semmit vetni egy más szemére.
Annyiban igaza van a zsidóknak,hogy igencsak tevőlegesen részt vetünk az el üldözésükben,gázkamrába küldésükben mi Magyaroknak.
human
@magyarbakancs: A zsidóknak van egy nagy előnyük. Ők össze tudnak fogni, a magyarok meg egymást gáncsolják és húzzák vissza. Aztán meg hisztizünk, hogy mennyivel módosabbak a zsidók.
csikknorisz
"Ha jól értem, az Ön számára tehát nem kérdés, hogy van-e holokausztipar."
Az Kertész Imre számára sem kérdés
("Arra a kérdésre, hogy nem vált-e
"egy kicsit holokauszt-iparrá" az
emlékezet kultúrája Németországban, azt válaszolta: "nem egy kicsit, hanem teljesen".)
Vagy "A holokauszt-ipar" c. könyv szerzője szerint sem, aki szintén zsidó.
Mégis megpróbálják antiszemitának, nácinak, stb. beállítani, aki erről beszél. Például a riporter kérdéseiből is ez jön le.
whatthefuck
Holokauszt-ipar bizonyára van, de senkit nem érdekelne ha nem lennének olyan csökevény agyúak, akiknek mindenről a zsidók jutnak eszébe és két lépésben bármilyen témáról el tudnak jutni a zsidókig, minden bokorban csúnya horgas orrú zsidókat vizionálnak akik bármelyik pillanatban rájuk vethetik magukat. A probléma ezekkel a skizofrén hülyékkel van elsősorban és csak másodsorban azzal, hogy a zsidók a holokausztra emlékeztetve küzdenek ellenük.
Mellesleg ki tudja magáról biztonsággal kijelenteni hogy nincsen benne egy csepp zsidó vér sem? Ki a frász tudja ebben a sokszínű helyen, ahol már mindenféle náció megfordult? De ha lenne véletlenül, akkor az mit bizonyítana? Hogy lehetnek még mindig ennyire ostoba emberek ezen a földön?
hetöndöe
Ha nem lett volna holokauszt,ipar sem épülhetett volna rá,vagy azért is a zsidók a hibásak,hogy kifosztották és elhurcolták őket?
csikknorisz
@whatthefuck: Ez ennél sokkal összetettebb dolog. Amit írsz, akár meg is lehetne fordítani:
"ha nem lennének olyan csökevény agyúak, akiknek mindenről a nácik jutnak eszébe és két lépésben bármilyen témáról el tudnak jutni a nácikig", de ez sem magyarázat.
Akit érdekel bővebben:
Norman Finkelstein: A holokauszt-ipar ( www.angelfire.com/zine2/judeolog/konyvek/finkelk1.htm )
evacica
@Katalina62: Hát nem is, ha nem az, hogy gerinctelen!
human
Ahogy én látom a német lakosságnak semmi baja nem volt a zsidókkal, de volt egy alacsony, de annál nagyravágyóbb politikusuk aki ügyes taktikával magához ragadta a hatalmat és felmutatta az ellenséget a zsidók személyében. Azt súlykolat az emberek fejébe éjjel és nappal, hogy minden rossz a zsidók miatt van és csak a führer képes rendet tenni.
Nem nehéz észrevenni a párhuzamot a mai politikával.
whatthefuck
@csikknorisz: nem lehet megfordítani mert akkor összekevered az ok okozati viszonyokat. Ha ti nem kiabálnátok folyton hogy zsidó, a zsidó sem kiabálna vissza hogy náci! A kampós orrúakkal a kutya nem foglalkozna, ha nem szítanátok állandóan a tüzet az embertelen ordas eszméitekkel. Nácikkal azért kell foglalkozni sajnos, mert sajnos vannak, sajnos egyre többen. Jó lenne ha nem kéne velük se meg a zsidókkal se foglalkozni, ennek viszont az lenne a feltétele hogy a nácik eltűnjenek a süllyesztőbe a mocskos aljas eszméikkel együtt, ahová valók. Elég baj az hogy ez a társadalom ilyen emberekkel van tele, szégyen és gyalázat. És mielőtt azt gondolnád, nekem még a felmenőim közt se volt egyetlen egy kampós orrú zsidó se, meg cigány se, nem rajongok értük, de a tököm tele van ám veletek is!
whatthefuck
@csikknorisz: nem gondolom hogy személy szerint te náci lennél, úgy értettem hogy ti, akik elfogadjátok a náci szellemiségű propagandát.
Hellcat
Trianon: majdnem 100 éve volt, lépjetek túl rajta végre...
Holokauszt: 70 éve volt és soha senki a büdös életben nem felejtheti el mi történt! Ja és fizessetek érte nekünk mindörökké.
Akárki akármit mond ez bizony biznisz. Fenyegetésre, megfélemlítésre és pénzszerzésre használják az egész holokauszt dolgot.
whatthefuck
@Hellcat: Engem is zavar a holokauszt-ipar, nem szeretem, nem rajongok érte, viszont ha azt látom hogy egyre többen elferdítik és elhazudják a történelmet, a tényeket, a holokausztot, akkor szükségesnek tartom hogy igen is emlékeztessék az embereket.
Itt ma már mindennapos és normális lett a zsidósággal szemben a gyűlöletbeszéd a mindennapi életben. Szerintem zavaró, hogy 10-ből 6-7 egyfolytában zsidózik, de mindenért, ha meleg a leves akkor zsidók, ha eltörött a fakanál akkor zsidók, ha esik az eső akkor zsidók, ha nem esik akkor zsidók. Milyen beteg állat az, akinek mindenről a zsidók jutnak eszébe és természetesen csakis negatív összefüggésben? És ez nem csak egyes társadalmi rétegekre jellemző, hanem gyakorlatilag a legaljától az elitig. Ne csodálkozzunk ha ma minket tartanak az első számú náci érzelmű országnak Európában. Ez senkinek nem jó itt és hosszú távon súlyos ára lesz, ebben biztos vagyok. Egyébként nekem is kicsúszik a számon olykor zsidózás, a cigányokat meg különösen nem kedvelem, de azért mértéket tartok és nem engedem hogy olyan primitív, ostoba állattá silányuljak mint a nácik és elvbarátaik akiknek az idegengyűlöletük mindenre elég jó indok.
Hellcat
@whatthefuck: Hát igen. Ebben az országban elég sok olyan ember él akinek elég bűnbakot mutatni és máris rá tud fogni mindent amiért neki szar az élete (ő maga persze semmiképp se hibás). Viszont az, hogy a "zsidó" és a "cigány" szavak negatív jelzőként vannak jelen a mai világban arról nem én tehetek hanem ők maguk. Egyébként az is fura, hogy a zsidógyűlöletre külön szó van...minden más csak simán rasszizmus. Pedig a zsidók olyan kedves emberek...
„Ha egy gój megöl egy gójt vagy egy zsidót, akkor bűnhődnie kell, de ha egy zsidó öl meg egy gójt, azért nem vonható felelősségre.” (Sanhedrin 58b)
„Bárki, aki egy hitetlen (nem zsidó) vérét ontja, ugyanúgy elfogadott az Isten előtt, mint az, aki áldozatot mutat be az Úrnak.” (Choshen Ha’mishpat 425:50)
csikknorisz
@whatthefuck: Hol láttál te tőlem (vagy tőlünk, ha már többes számot használsz) folyamatos zsidózást, stb? Én egy (1) ember vagyok, nem vagyok követője semmiféle ideológiának, összeesküvés-elméletnek, vagy pártnak. Nem szoktam zsidókat sem, nácikat sem emlegetni folyton folyvást. Azt meghagyom neked/nektek, meg azoknak, akikkel teli van a tököd/tökötök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.