Keresi a Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztálya azt a nőt, aki tavaly szeptemberben a rendőri vezetők perének első tárgyalása előtt, a bíróság bejáratánál ököllel hátba ütötte Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt – az erről szóló felhívás hétfőn jelent meg az ügyészségi honlapon.

A felhívás szerint az ügyben hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytatnak nyomozást.

Keresik a nőt, aki hátba vágta Gyurcsányt

A bíróság épülete előtt 2013. szeptember 17-én a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete elnevezésű társadalmai szervezet tartott nyilvános demonstrációt, a tüntetésen részt vett a keresett nő is. A nő átlagos testalkatú, 60-70 év közötti, 150-165 centiméter magas, az elkövetés idején sötétbarnára festett, rövid hajat viselt. A Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztálya kéri, hogy aki információval rendelkezik a nőről, jelezze azt számukra.

A rendőri vezetők büntetőperében Bene László nyugalmazott rendőr altábornagyot, volt országos főkapitányt, Gergényi Péter nyugalmazott rendőr vezérőrnagyot, volt budapesti főkapitányt és tucatnyi társukat a 2006. őszi fővárosi eseményekkel összefüggésben vádolja az ügyészség, és többnyire felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott velük szemben. A vádhatóság szerint a parancsnokok bűnössége elsősorban intézkedések, illetve az eseményeket követő felelősségre vonások elmulasztása miatt állapítható meg. A vádlottak az eljárás során tagadták bűnösségüket.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Gyors reagálású a rendőrség !
Nem tudom, ha Orbánt valaki hátba vágná mikor kezdenének el vizsgálódni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@aloe: ! Csináltárok TI !provokátorok ! Mi is megtehetnénk ugyanezt orbánnal , ő is közszereplő !!! Csak tudod , amíg Gyurcsányt nem vette körül a NAV ,addíg orbán ki sem látszik közülük ! Vajon mitől van ekkora félelem a valagában ? Csak nem attól , hogy ő még Gyurcsánynál is sokkal jobban elkúrta ?! Neked elárulom ,hogy azért nem dobálják meg tojással sem mert a dobálók a saját zsebükből fizetnék a tojás árát ! Ennyit
pedig egy valamikori elvtárs nem ér ,meg mert a tojás db-ja 35-40 ft között mozog ! Tudod ki a rosseb költ rá ennyit ! Egyébként a köpködés is mint a hátbavágás ,nem
mindenki pofájához fér hozzá ! De ha már ennyi a nyálad miért nem a barátodat köpködöd ? Csak nem azért mert TE sem férsz hozzá ?
evacica
@aloe: Gyurcsány nem félt soha, nem úgy mint szeretet főnököd aki páncél autóval furikázik.persze a mi pénzünkön lezáratja az utcát ahol lakik , nem tűr el semmilyen kritikát, az EU ban is úgy viselkedni ilyenkor, mint egy sértett primadonna, s egyből Magyarországgal azonosítja magát! Neki is el kéne viselni a kritikát és nem felháborodni. Egyébként szégyellhetik magukat, hogy csak 1 múlva keresik ezt a kulturált személyt aki ilyen közönséges útszéli módon viselkedett! Persze csak rá kell nézni, sugárzik az intelligencia az arcáról!
mate03
@aloe: Öcsi! Te akkora marha vagy,hogy titokban legelni jársz!
töky
@aloe: remélem te is szivárványszínbe öltöztél a hét végén buzzancska..
bence
@evacica: ! Ne finomkodj ! Egy útszélinek , mint amilyen ez a repedtsarkú , csak pofája van !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.