Az útépítési közbeszerzéseknél 2007 óta érvényben lévő versenykorlátozó szabály miatt a magyar állam 60-90 milliárd forint körüli büntetésre számíthatna az Európai Uniós forrásokban, de ezt a pénzt...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Akkor a Simicska is fizetni fog ?
Vagy rá majd nem vonatkozik ?
Lehet, hogy ezért rúgták össze a bocskort ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A végén ezek képes lesznek 1988-ig is visszamenni amikor bevezették az szja.t mert akkor mindenkitől vonhatnának egy újabb adót.
nyanya001
@szaboria1: De hiszen ő a Szandokán :))))
szaboria1
@nyanya001: Na fene már megint nevet váltott.
evacica
@nyanya001: Újabban valami nem stimmel az Orbán Simicska tandemban. Ügye a reklám adó is érinti Simicskát Nyerges féle érdekeltséget és ez az új adó is bizony erősen fogja érinteni a fidesz pénzügyi zseniének érdekeltségeit Mi van Orbán nekik is meg akarja mutatni, hogy ki az úr a háznál?Jó lesz vigyázni Orbánnak, mert kezd nagyon túl lőni a célon, ne hogy a végén nagy pofára esés legyen. Én persze nem fogok sírni miatta, tanultam minél rosszabb annál jobb! Ezt a nagy Orbán mondta anno.
nyanya001
@evacica: Orbánnak a belső széthúzás lesz a veszte !
kkalman
Ez lesz az a különadó, ha bevezetik, amelyet nagy valószínűséggel nem tudnak tovább passzolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.