Öt gyereke volt már a nőnek, de csak fiúk. Szerdán délután tűnt egy újszülött a szombathelyi Markusovszky kórházból, egy óra múlva meg is találták a rendőrök egy 38 éves nőnél, akinek már volt 5 gyereke és nemrég elvetélt a hatodikkal. A Blikk szerint az asszony nagyon szeretett volna kislányt, ezért rabolt egy csecsemőt unokatestvérének segítségével. A férfi szociális munkásként töltötte gyakorlatát a kórházban, fehér köpenyben vitte ki a babát.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Nem volt neki tehát lopott egyet ,igazi cigány tempó. Megakarták tartani , egy f...t anyakönyvi kivonat nélkül ? Kötelező oltások ,taj kártya nélkül ... szóval valami rohadtul nem kerek .
Dr plágium
kuruc.info/r/2/130267/
Gondolom már a vevő is megvolt a babára...ugyanis okmányok nélkül nem tudta volna igénybe venni a szociális ellátásokat, márpedig anélkül éhen halnának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.