Kövér László egyenesen válaszol a Magyar Hírlapnak, amikor arról kérdezik, vidékre kell-e költöznie a honvédelmi vagy a földművelésügyi tárcának. Egyszerűen képtelenség, mondja "pártja történetének legszerencsétlenebb" ötletéről. Ilyenkor az ember eltöpreng: akad még ember, akiben maradt annyi koleszos bátorság, hogy ellent mer mondani Orbán Viktornak. Aki elnéző mosollyal tekint le a miniszterelnöki talp körül szorgoskodó seregre, amely lelkesen ajnározza a kormányfő idegborzoló ötletét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Szeretném nekik odaadni mielőbb a papir szalvétát, ha végeztek a zabálással. Az is lehet, hogy vödröt is kell adni, mert kihányják. Vagy inkább akadjon meg a hányadék a torkukon? Az sem lenne rossz.
Kamcsatka
Tévhit és önáltatás ebben reménykedni. A demokratikus ellenzék impotenciájáról és felelősségéről nem szabad ilyesmivel elterelni a szót.
töky
@Kamcsatka: Te tudsz Magyarországon demokratikus ellenzékről? Én sajnos csak a lúzerek gyülekezetéről tudok. Ezért is tudott a fidesz újra tarolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.