Orbán fociakadémiájának elnöke, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester az elmúlt években rengeteg közbeszerzést nyert el. Mészáros hivatása gázszerelő, vállalkozása pedig néhány éve csődbe ment. Mostanra milliárdossá vált és szeret is költeni: villát vett, a budapesti Kossuth téren pedig egy 27 milliós Mercedes-szel fényképeztük le. Persze nem a magánszektorban gazdagodott, hanem az egész országban nyert állami közbeszerzéseket. A cége csak 2014-ben, csak a fővárosban 9,51 milliárdért építhet csatornákat. A következő képek alapján döntsék el, hogy mennyire megérdemelten nyeri el a milliárdos beruházásokat.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
@lópicigáspár: A tiétek viszont nem is lett milliárdos! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Remélem egyszer elítélik ezt is és társait is, hogy megkárosították az országot.
Boszi27
@human: Volt már példa ilyenre esetre?:(
Senara
Nem a csuti szerelő csinálja... megnyeri a felturbózott tendert , kiadja alvállalkozásoknak természetesen olcsóért .Talán a felét benyeli a másik feléért ezt kapják az adófizetők . Lehet aki tényleg dolgozik az mehet a pénze után .
Hellcat
Nem az a lényeg, hogyan végzi a munkát hanem hogy haver legyen...
Mobil123
A sok pénzből csak ilyen szép munkára futotta . Lehet fröcsögni fanok hogy ez is a balosok miatt van.
nezelodo
Ne keseregjen a nagyérdemű, visszatartanak a kivitelezésre elnyert összegből kb 20 %-ot, hogy az ilyen minőségű munkát helyrehozzák. Vagy nem? Persze gondolom az építési naplóban szépen le van írva a 20 cm-enkénti tömörítés döngölőgéppel, a valóságban meg teletöltötték a kétméteres gödröt, és végigment egyszer rajta az árokásógép a dakota szabvány szerint. Persze, hogy megsüllyed a nyomvonal. Ezt nem mindenki csinálhatná meg a kivitelezők közül, legfeljebb az még aki a 1998-as választáson felvásárolt óriásplakátokon csak Orbán retusált fotóit látta szívesen. Nem is értem miért kapott azt követően sokmilliárdos támogatást? Igaz az illető cégtulajdonos nem mondta, ne mi nyerjük a legtöbbet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.