A Demokratikus Koalíció néhány lehulló szavazat miatt veszélyezteti a feltörekvő cigányságot, hozzáállásuknak kárvallottja lehet minden rendes cigány – mondta Schiffer András, az LMP társelnöke. Az ökopárt hamarosan dönthet arról, indítja-e a főpolgármesteri versenyben a párt korábbi oktatáspolitikai szakértőjét, a roma származású Osztolykán Ágnest.  

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Nála magasabb beosztásban is van cigány,hát akkor miért ne?:-)))
Katalina62
Osztolykán Ágnes indítása az LMP részéről legalább annyira a szavazatszerzésről szól mint az MSZP-é részéről Pásztor indítása,
csak első ránézésre ez nem látszik annyira. Viszont csak koncnak dobják oda!
töky
@hetöndöe: De ugye nem a miniszterelnök úrra gondolsz?:-)
hetöndöe
@töky: Odáig stimmel,hogy miniszterelnök,na de hogy úr lenne?:-)))
lajospapa
@Katalina62: És hogy osszák az ellenzéket. Schiffer minden mondata és mozdulata csak Orbánt segíti. És nem hiszem, hogy ezt ő nem tudja.
human
Schiffer! Szerintem meg arra a néhány feltörekvő cigányra hoz szégyent a jelentős számban bűnöző cigányság. Olyannyira, hogy ezek a cigányok már nem is hajlandóak cigányhoz adni gyermekeiket. Bizony kialakult a cigány rasszizmus egy fajtája, ami a cigányok felé diszkriminatív.
Egy újszülött cigány nem születik bűnözőnek, de mindenkinél nagyobb eséllyel azzá nevelődik. Ezt kellene, hogy Schiffer, Gulyás, Osztolykán belátná végre. De helyett behunyják a szemüket és rasszizmust kiáltanak.. A szélsőjobb esetén joggal reklamálnak, de az építő kritikák esetében nem. Talán beszélgessenek el azokkal a szakemberekkel, akik naponta látogatják a cigány családokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok