A Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációja, amely már korábban is világossá tette, hogy ellenzi Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnökké választását, Pelczné Gáll Ildikó fideszes EP-alelnök megfogalmazása szerint kedden Strasbourgban "a nemzeti érdekekkel összhangban" szavazott. A szocialista frakcióban tevékenykedő magyar EP-képviselők üdvözölték Juncker megválasztását, a jobbikosok viszont elfogadhatatlannak minősítették az új európai bizottsági elnök törekvéseit.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
gállné pelcz ildikó...Jelentéktelen seggnyaló...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
gállné pelcz ildikó...Jelentéktelen seggnyaló...
postamester
@coyote3: még beszélni sem tud...hallottad már ??? Csak dadog...
joopapa
"Hozzátette: olyan Európai Unió építésében érdekeltek, "amely erős tagállamokról szól". Na Ildikó csak szólok, hazánk nem ilyen! "azt a rendszert, ami arról szól, hogy mindenki egy irányba megy (...), én nem tudom elfogadni" Na szóval Ildike, ha a többiek mennek el a szakadék szélétől, mi bele gyalogolunk, így tetszett érteni mert akkor ez is amolyan fityeszes unortodox észjárás!
postamester
"... Pelczné Gáll Ildikó fideszes EP-alelnök megfogalmazása szerint kedden Strasbourgban "a nemzeti érdekekkel összhangban" szavazott. ..."

Miröl beszélsz te szerencsétlen ???

Milyen nemzeti érdekröl ???
Ez volt a papirra irva, amit felolvastál...??
Magyarország egyre szégyenteljesebben szerepel !!!...
Ideje egy kicsit gondolkodni
coyote3
@postamester: Vicces ahogy beszél, az tuti...
lajospapa
A jó foci titka a jó helyezkedés is. Hát ez most nagyon nem sikerült a drága kapitányunknak. Pedig ezt előre lehetett látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.