A belügyminiszter kitart amellett, hogy nem volt semmi különös az Orbán Ráhel esküvőjén történt lopás rendőrségi kezelésében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Pintér azzal kezdte, hogy kijelentette: a rendőrség "nem tesz különbséget sem származás, sem etnikai hovatartozás, sem vagyoni helyzet, sem más különbség alapján"
Ebben az esetben is csak a személyzet és a vendégek között tettek különbséget ugye. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ez a 40-es IQ-ju jobb lenne ha sosem szolalna meg. Csak onmagat es gazdajat jaratja le,
Ha neki nem kulonos hgy milliardokat koltotek DNS as DNA vizsgalatokra, amiket ettol sulyosabb esetekben is 100x-or meggondolnak, akkor mondjon le.
coyote3
Ez a legjobb duma a héten...:)))))))))))))))))))))))
bakegya
A százmilliót is meghaladó fatolvajlások helyszínén még senkiktől sem vettek DNS mintákat.
Senara
Pintér: Máskor is nyomozott telefontolvaj után az NNI . ...elhiszem ? Évente hány mobilt lopnak el és hány esetbe költöttek a 100 millát a megtalálására ? Nekem a strandon lopták el bejelentettem , de megmondták tegyek le róla , letiltattam a emei száma alapján ... a lényeg próbálják "királyi család " közpénzhasználati mocskát tisztára mosni .
nezelodo
Hozzátartozómnak egy kórház folyosóján ürítették ki a táskáját, amíg félrenézett. Följelentés, közeg intézkedése stb. után néhány nappal engem hív a vizsgáló rendőrtiszt, hogy a hozzátartozóm nem veszi föl a telefonját! Arra a telefonra és számra gondol amit a feljelentésben ellopottnak jelentettünk? Ja bocs tényleg azt hívtam. Ezek után nem is gondoltam komolyan, hogy keresik egyáltalán. Okafogyott is lett, egy hónap múlva meghalt a kifosztott hozzátartozóm.
human
A riporter igazán feltehette volna a kérdést: A vendégektől miért nem vettek DNS mintát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.