A magyar külpolitika az ukrán válság kitörése óta kiáll a független, demokratikus, a jogállamiságot tiszteletben tartó Ukrajna mellett, amely figyelembe veszi az Európa Tanács szabályozását a nemzetiségi jogokat illetően - mondta Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"Fontos az is, hogy a kisebbségi jogok nem sérülhetnek Ukrajnában - tette hozzá Navracsics Tibor." Milyen jó lenne, ha ez a szociálisan igen érzékeny navrqacsicska ezt is magáévá tenné:
A többség jogai nem sérülhetnek Magyarországon!
többség = magyarországi magyar állampolgárok
kisebbség = magyarországi politikusok és gazdasági holdudvaruk
töky
Én meg független Magyarországot szeretnék. Olyat, amely nem ennek az apró dagadt cigánygyerek és seggnyaló bandája kénye kedve szerint Európával és a kulturált országokkal állandóan harcban állva rongyolódik le , rabolják széjjel és megy tönkre Navracsics Úr !
Gondolkodott már legalább egy kicsit ezen is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.