Inkább nem hoznák Magyarországra a pénzüket a német vállalatok - ez derült ki a németországi cégvezetők körében végzett felmérésből. A régióban egyedül az épp háborúban álló Oroszországnál vagyunk csak vonzóbbak. Az üzletemberek azt is elárulták, miért nem kedvelik Budapestet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A fityesz pont le...ja hogy szeretnek e minket a németek vagy sem! Legyen meg a 2/3-ad a köz és EU-s pénzek lehetőleg az ő és a haverjaik kezébe kerüljön!
mariaberta
Nem tartozunk a szerethető népek közé. Azt képzeljük magunkról, mi vagyunk a világ közepe, holott még csak a szélén is csak éppen hogy vagyunk.
Az olyan politikusok pedig mint pld Orbán, csak súlyosbítja a helyzetet.
Napoleonnak képzeli magát,- igaz termete megfelel ennek-, de intelligenciája, általános műveltsége a béka segge alatt van.
Ami óriási benne, az önteltség, hiúság, a kivagyiság és hiányzik minden, ami egy európert kiemelné az átlagosból.
Tulajdonképpen talány, hogy ez az ember mitől népszerű, miért kap annyi szavazatot, amiért kétharmada van. Egyetlen magyarázatot találok mindenre? Simicska, aki annó megmondta, "most mi jövünk" és a pénz... hatalom. Ebből fizeti lakájait, csicskásait, Lázárjait, és mindenkit, aki hajlong előtte és kézcsókra járul a nagy tekintetű méltóságos úr elé. De m int tudjuk, még a jegenyefák sem nőnek az égig, Mennél magasabb a polc, annál nagyobb az esés. Egyszer erre is sor fog kerülni. ÁMEN
Yoda69
@mariaberta: Nincs ebben semmi talany. Ugy gyurtak at a szavazai rendszert, hogy a rajuk leadott 40%-kal is 2/3-uk legyen. Mocsok egy tarsasag, de az Unio is megeri a penzet hogy tetlenul nezte, hogy ez a fereg ezt vegigvigye, holott az ellenzek mar 1 eve ezt harsogta, hogy elcsaljak a valasztast. Most persze kijott az Ebesz jelentes a fideSS csalasarol, de ez mar csak pofon a szarnak.
Majd 4 ev mulva ujra megprobaljuk, ha egyaltalan lesz meg egyszer szavazas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.