Szeretné, ha nem a miniszterelnök fiaként gondolnának rá, hanem saját teljesítménye alapján ítélnék meg – úgy tudjuk, ez áll Orbán Gáspár keddi kifakadása mögött. Ám a világbajnokság döntőjén róla készült fotó, illetve az ottlétével foglalkozó cikkek megjelenését nem tudná megakadályozni, mert feltűnése a VIP-páholyban közügy – vélik a jogászok. Megpróbáltunk igazságot tenni a Gáspár-ügyben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
„Annyira ostobának gondolják, hogy nem tudta, ha a Merkel alatti szék az övé, akkor rengeteg fotón szerepelnek majd, s ezeket a képeket jó sokan látják majd idehaza is?

-A zsírdisznó nem ostoba. Beteg és narcisztikus. A fiáról meg csak annyit, hogy egy értelmes ember számolt volna azzal, hogy támadásnak lesz kitéva, ha oda ül a beteg papa mellé, ahova a protokoll szerint SENKI nem viszi a hozzátartozóját!!! Egy képen egy beteg apa, a beteg gyerekével...
Fradigege
Sajnos, aki parasztnak születik, akármennyi iskolája lehet, az paraszt is marad. El tudom képzelni, hogy otthon mennyire dagadt a melle, hogy majd putyinkával fotózzák. Elég egyszerű. Oda nem mennék, ahol az a muszka ül. Még a végén kilőnek vele együtt. Nem egy életbiztosítás. De egy felcsútinak ez, nagyon komoly.
human
@coyote3: Az apát ismerjük. De hogy a fia beteg lenne? Annyit azért nem tudunk róla, mint Ráhelról, aki vezetés közben telefonál és díjnyertes dolgozatot írt turisztikából, amit Orbán haverja bírált el.
Én azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, apja nyomására lett focista és helyette inkább mondjuk lenne pék.
Dr plágium
Ha nincs teljesítménye akkor bizony nem lehet megítélni csak a pap után :)
coyote3
Nem ismerem az elmeállapotot és nincs is képesítésem arra, hogy megítéljem. De az biztosan nem normális, ha valaki olyan helyre megy, ahova a protokoll szerint SENKI nem visz hozzátartozót. Bár ezt már egyszer leírtam :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.