Tóbiás József MSZP-elnök szerint a kormány elvesztette a kontrollt, Demszky Gábor főpolgármester szerint a gyávaság kapott emlékművet a Szabadság téren.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Csizmás Kond: Demszky egy budapesti ember. Ízig-vérig. Most meg Budapestet egy felcsúti focista, egy hódmezővásárhelyi szófosó farizeus és egy debreceni tahó dúlja szét. Tarlós meg kontráz alájuk, pedig ő is budapesti, sőt óbudai.
Az egyik a Várat bassza szét, a másik a 3-as metrót akarja végleg lepusztítani, a harmadik meg már azzal megsért, hogy beteszi a büdös lábát a városomba. Úgy rendezkednek itt, mint paraszt a libaólban. Semmi közük ehhez a városhoz, csak a nép butábbik felének kegyéből uralkodhatnak rajta, mert sajnos Budapesten is kevés a valódi pesti polgár, akinek fontos a város, és nemcsak azért, mert vannak benne romkocsmák, meg itt lehet a legjobbakat bulizni.
Hát akkor már ezerszer inkább Demszky, mint az, hogy Budapest baján kárörvendő, a város igazi szellemét zsigerből gyűlölő vidékiek uralkodjanak rajta.
Aki most azt akarja beírni, hogy én utálom a vidékieket, az ne tegye. Mert nem igaz. Én az olyan vidékieket utálom, akik Budapestben csak kifosztani való helyszínt látnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.