a bátorság hiányáról már többször tanúbizonyságot tett kormányfő mellé immár a teljes kabinet felzárkózott. Lázárral, a magyarázkodóval, Semjénnel az álszenttel és a többiekkel. De talán még nagyobb baj, hogy az ország alsó hangon két részre szakadt az emlékmű kapcsán is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Desischado: azt hiszem én szinte semmit. Amit várnék, ugysem teszi meg.
nem mond le, és nem vonul vissza egy kedves kis grazi gumiszobába
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@GeoCravker: Nem olvastam el a cikket csak a pár sort az elején, de nekem egyből ez a nagyszerű film ugrott be!
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ha már ennyire burkolsz, akár nyiltan is zsidózhatsz. Amúgy rémlik olyasmi, hogy nem minden zsidó szervezet repesett az örömtől. Úgyhogy igen, megszólaltak. Például a remekbe szabott fordítást is egy rabbi vette észre.
Sorold a püspököket.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Mongyuk az a remekbeszabott észrevétel nem a rebbe műveltségét jelzi...
Gábriel pedig egy bibliai alak tehát minden olyan vallás akiknek alaptörvényük a biblia annak egybven angyaluk is. ..és nem zsidóztam viszont neked ez esett rosszul nekem meg amaz.
világlátó
@nemkati: Egyetértek. Ilyekor eszembe jutnak a hatzai történelmi egyházak. Erdő Péter Bíboros Hercegprímás, de Bölcskei Gusztáv püspök úr is, akik vajon miként vélekednek erről a cirkuszról. A korona mégis csak a korabeli pápa adománya, üzenete.
Ennek ellenére azóta is annyi istentelenség történt és történik ebben az országban, hogy szinte követhetetlen.Miért nincs valamiféle " főpásztori intelem " vagyvalami hasonló üzenet a vallásukat gyakorló híveikhez és azokhoz is, akik talán éppen ezért nem gyakorlói, de hívő tagjai a hazai társadalomnak.? Kell hogy legyen valami, vagy valaki, akire oda kell figyelni, netán felnézni !
nemkati
@világlátó: Azt még nem bizonyították be, hogy a korona II. Szilveszter pápa ajándéka, szerintem az csak egy legenda. Hogy a vallásos emberek hogy viszonyulnak más vallásokhoz, akár pogány vallásokhoz, és mit szólnak, mit éreznek akkor, amikor a pápa által megszentelt koronát az ország házában egy sámán veszi oltalmába, ez szerintem nagyon eltérő. Én nem vagyok vallásos, nekem igazán édesmindegy, csak nagyon furcsálltam, sőt, nevetségesnek tartottam, de nyilván vannak, akik ettől még meg is hatódnak.
világlátó
@nemkati: Én sem vagyok felkszült ebben / sem / A magyar Koronatan a hozzá kapcsolódó szerzetes- és lovagrendek, különböző egyesületek, " titkos társaságok " viszont minden bizonnyal eljutottak arra a megállapodásra, hogy az ősi, Még Árpád előtti időből merítkezve, a turul mint ősanya szellemvilágához nyúlhattak vissza. Hogy mi ennek a teljes magyarázata, azt még O.V.sem tudja.Gondolhatunk arra is, hogy talán szeretnék néhányan lehántani a magyarságról mindazon idegen rétegeket, melyeket az évszázadok raktak ránk.Ez mindaddig nem is baj, amíg nem tüntet más népek, nemzetek ellen, amíg a nemzet tudat a pontosságra és nem a hamisságra épít és egystzerüen újra szeretné tisztázni, honnan jöttünk, mivé lettünk, miképpen kezeljük igaz múltunkat. Sajnos, amint a hirhedté váló szobor felállítása mutatja, a legközelebbi múltunkat is képesek egyesek meghamisítani és még élő tanuk arcába vágni. Ha pedig ez így megtörténhet, akkor az őshazától napjainkig egy olyan " ÚJ " történelem fabrikálás elénézhetünk, amire eddig még nem volt példa. A múltba révedni helyett a jelen és méginkább a jövő okos, ügyes, mások által is elismert, a környezetünkbe illeszkedő kitűnő európaiakká és tisztességes, becsületes, múltjára illő és kellő tisztelettel visszatekintő magyarokká kellene válnunk. Én ilyen polgára szeretnék lenni országunknak, nem pedig sunnyogó, ármánykodó, melldöngető, soviniszta, irredenta handabandázó , fél szemmel az isteni vezér felé leső ember, akinek a szájából hol az egyik, hol a másik szomszéd felé ugatás hallatszik, attól függően, a vezér merre int "rövid kis karjával ".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.